O noua lege privitoare la armele nonletale?!?
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
catalin_suzeanu
-
catalin_suzeanu
Gresesti...revolverul e cea mai sigura arma, motiv pentru care politia americana are in dotare, in procent covarsitor, numai revolver.budy wrote:Mersi
M-ai trebe dati niste banuti la stat![]()
Revolverul stiu ca nu e bun ,dar am eu o dabla
Cu stima,
Cata
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Pistol "Glock G26" cal.9mm (cartus CQT-teflon)-2007
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Revolver "Reck Cobra" cal.380 knall (cartus cu gaz)-1996 (perioada cand bila era interzisa)
Ii dau dreptate d-lui Suzeanu, dar este mult spus mai bune. Este ca si cand as compara masina de teren cu una sport. Amandoua sunt bune, dar fiecare are si avantaje si dezavantaje. Depinde ce urmaresti. Politia americana are nevoie de arma care sa nu se blocheze niciodata si cu care sa nu ai un schimb de focuri de lunga durata pe cand armata americana are nevoie de arma cu rezerva si precizie cat mai mare.
Revolverul este mai fiabil pentru ca posibilitatea de blocare este nula, dar si capacitate mica. Asa se explica alegerea lor.
Cu respect.
Radu
Revolverul este mai fiabil pentru ca posibilitatea de blocare este nula, dar si capacitate mica. Asa se explica alegerea lor.
Cu respect.
Radu
-
catalin_suzeanu
Foarte buna precizarea...radu.b wrote:Ii dau dreptate d-lui Suzeanu, dar este mult spus mai bune. Este ca si cand as compara masina de teren cu una sport. Amandoua sunt bune, dar fiecare are si avantaje si dezavantaje. Depinde ce urmaresti. Politia americana are nevoie de arma care sa nu se blocheze niciodata si cu care sa nu ai un schimb de focuri de lunga durata pe cand armata americana are nevoie de arma cu rezerva si precizie cat mai mare.
Cu respect.
Radu
Cu stima,
Cata
Pistol "BUL M-5 Ultra-X" cal.9mm (cartus cu glont)-2009
Bravo!!!Rohn wrote:eu unu ma bucur ca se restrictioneaza tot mai mult accesul si detinerea armelor neletale care dupa mine sunt mai periculoase decat cele considerate letale.
Te bucuri ca se restrictioneaza accesul la armele neletale,cui?
Gandesti ca tiganii(si nu numai)din Craiova,Bucuresti sau mai stiu eu de unde,vor face coada la politie sa obtina autorizatii de cumparare?
Aia care umbla cu prafuri sau alte dracovenii,vor tine cont de lege?
Toate restrictiile astea vor fi luate in piept tot de "prostii" care respecta legea.
Pentru smecheri sunt cai mai usoare si mai ieftine.