Un om, vizibil tulburat intra intr-un magazin de arme si cere un Magnum 44. Vazand starea de spirit a clientului, vanzatorul intreaba banuitor:
- Ce vreti sa faceti cu o arma asa puternica?
- Vreau sa fac zgomot ca sa am liniste!
Un tigan intrã intr-un magazin de arme si zice:
- Bunã ziua, doresc un pistol Magnum 44.
- Un Magnum 44? Si pentru ce?
- Pentru sotia mea.
- Aveti permis de portarmã?
- Nu, dar în compensatie am fotografia ei.
Iepurasul statea si el intr-o zi si muncea de zor dupa o buturuga. Trece si Ursul pe acolo: - Ce faci tu acolo, Iepurasule? - Imi curat pistolul ca sa-l impusc pe Lup! Ursul nu prea pare convins ca Iepurasul stie cu cine are de-a face: - Bine mai Iepurasule, daca tu zici asa... Ursul pleaca mai departe pe drumul lui... Dupa un timp trece si Vulpea pe acolo: - Ce faci tu acolo, mai Iepurasule? - Imi curat pistolul ca sa-l impusc pe Lup! Vulpea cand aude de asa ceva devine foarte ingrijorata si se pregateste sa se care cit mai repede de acolo: - Treaba ta Iepurasule. Eu nu amestec in afacerile tale... Vulpea pleaca mai departe in graba mare. Dupa un timp trece si LUPUL pe acolo: - Ce faci ma tu acolo, Iepure? - Aa... Aa... Uite... imi curat si eu pistolul si vorbesc prostii !
Intrebare: Cand te uiti cu un singur ochi la soacra ta?
Raspuns: Cand apesi pe tragaci...
Astai pentru Domnul Radu(poate se apuca de vindut si trompete) pls no offence!!!
Prosperitate
- Cum iti mai merge afacerea? Se vand pistoalele si trompetele in magazinul tau?
- Chiar foarte bine! La fiecare trompeta vanduta, vecinul respectivului vine sa cumpere un pistol!
Politica ,meserie grea.
Iliescu si Nastase
Iliescu si Nastase se plimba pe strada. Deodata apare un tigan si smulge geanta din mîna premierului si o sterge.
Nastase se repede sa îsi scoata pistolul din buzunar sa traga dupa el, cînd Iliescu, calm, îl opreste.
- Lasa, Adriane, si noi am început de undeva!
Fiecare cu pistolul lui:

Cam atit ca sunt deajuns.