Bancuri cu arme :)

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

renovatio

Bancuri cu arme :)

Post by renovatio »

M-am gandit sa pun niste bancuri nu multe ,doar atit cat se ne descretim fruntile putin.Sper sa fiu in asentimentul multora de pe forum ,si prin acest topic sa nu lezez pe nimeni mortal din punct de vedere umoristic.
:D
Un om, vizibil tulburat intra intr-un magazin de arme si cere un Magnum 44. Vazand starea de spirit a clientului, vanzatorul intreaba banuitor:
- Ce vreti sa faceti cu o arma asa puternica?
- Vreau sa fac zgomot ca sa am liniste!
:lol:

Un tigan intrã intr-un magazin de arme si zice:
- Bunã ziua, doresc un pistol Magnum 44.
- Un Magnum 44? Si pentru ce?
- Pentru sotia mea.
- Aveti permis de portarmã?
- Nu, dar în compensatie am fotografia ei. :lol:

Iepurasul statea si el intr-o zi si muncea de zor dupa o buturuga. Trece si Ursul pe acolo: - Ce faci tu acolo, Iepurasule? - Imi curat pistolul ca sa-l impusc pe Lup! Ursul nu prea pare convins ca Iepurasul stie cu cine are de-a face: - Bine mai Iepurasule, daca tu zici asa... Ursul pleaca mai departe pe drumul lui... Dupa un timp trece si Vulpea pe acolo: - Ce faci tu acolo, mai Iepurasule? - Imi curat pistolul ca sa-l impusc pe Lup! Vulpea cand aude de asa ceva devine foarte ingrijorata si se pregateste sa se care cit mai repede de acolo: - Treaba ta Iepurasule. Eu nu amestec in afacerile tale... Vulpea pleaca mai departe in graba mare. Dupa un timp trece si LUPUL pe acolo: - Ce faci ma tu acolo, Iepure? - Aa... Aa... Uite... imi curat si eu pistolul si vorbesc prostii ! :lol:

Intrebare: Cand te uiti cu un singur ochi la soacra ta?
Raspuns: Cand apesi pe tragaci... :lol: :lol:

Astai pentru Domnul Radu(poate se apuca de vindut si trompete) pls no offence!!! :lol: :lol: (sper sa aveti simtul umorului si sa nu imi dati ban pe forum)
Prosperitate
- Cum iti mai merge afacerea? Se vand pistoalele si trompetele in magazinul tau?
- Chiar foarte bine! La fiecare trompeta vanduta, vecinul respectivului vine sa cumpere un pistol! :D

Politica ,meserie grea.
Iliescu si Nastase
Iliescu si Nastase se plimba pe strada. Deodata apare un tigan si smulge geanta din mîna premierului si o sterge.
Nastase se repede sa îsi scoata pistolul din buzunar sa traga dupa el, cînd Iliescu, calm, îl opreste.
- Lasa, Adriane, si noi am început de undeva! :lol:

Fiecare cu pistolul lui: :lol:
Image

Cam atit ca sunt deajuns.
Last edited by renovatio on Tue Feb 26, 2008 7:13 am, edited 1 time in total.
radu.b

Re: Bacuri cu arme :)

Post by radu.b »

renovatio wrote:M-am gandit sa pun niste bancuri nu multe ,doar atit cat se ne descretim fruntile putin.Sper sa fiu in asentimentul multora de pe forum ,si prin acest topic sa nu lezez pe nimeni mortal din punct de vedere umoristic.
:D
Un om, vizibil tulburat intra intr-un magazin de arme si cere un Magnum 44. Vazand starea de spirit a clientului, vanzatorul intreaba banuitor:
- Ce vreti sa faceti cu o arma asa puternica?
- Vreau sa fac zgomot ca sa am liniste!

Un tigan intrã intr-un magazin de arme si zice:
- Bunã ziua, doresc un pistol Magnum 44.
- Un Magnum 44? Si pentru ce?
- Pentru sotia mea.
- Aveti permis de portarmã?
- Nu, dar în compensatie am fotografia ei. :lol:

Iepurasul statea si el intr-o zi si muncea de zor dupa o buturuga. Trece si Ursul pe acolo: - Ce faci tu acolo, Iepurasule? - Imi curat pistolul ca sa-l impusc pe Lup! Ursul nu prea pare convins ca Iepurasul stie cu cine are de-a face: - Bine mai Iepurasule, daca tu zici asa... Ursul pleaca mai departe pe drumul lui... Dupa un timp trece si Vulpea pe acolo: - Ce faci tu acolo, mai Iepurasule? - Imi curat pistolul ca sa-l impusc pe Lup! Vulpea cand aude de asa ceva devine foarte ingrijorata si se pregateste sa se care cit mai repede de acolo: - Treaba ta Iepurasule. Eu nu amestec in afacerile tale... Vulpea pleaca mai departe in graba mare. Dupa un timp trece si LUPUL pe acolo: - Ce faci ma tu acolo, Iepure? - Aa... Aa... Uite... imi curat si eu pistolul si vorbesc prostii ! :lol:

Intrebare: Cand te uiti cu un singur ochi la soacra ta?
Raspuns: Cand apesi pe tragaci... :lol: :lol:

Astai pentru Domnul Radu(poate se apuca de vindut si trompete) pls no offence!!! :lol: :lol: (sper sa aveti simtul umorului si sa nu imi dati ban pe forum)
Prosperitate
- Cum iti mai merge afacerea? Se vand pistoalele si trompetele in magazinul tau?
- Chiar foarte bine! La fiecare trompeta vanduta, vecinul respectivului vine sa cumpere un pistol! :D

Politica ,meserie grea.
Iliescu si Nastase
Iliescu si Nastase se plimba pe strada. Deodata apare un tigan si smulge geanta din mîna premierului si o sterge.
Nastase se repede sa îsi scoata pistolul din buzunar sa traga dupa el, cînd Iliescu, calm, îl opreste.
- Lasa, Adriane, si noi am început de undeva! :lol:

Fiecare cu pistolul lui: :lol:
Image

Cam atit ca sunt deajuns.
Buna ziua.
Este ok :D Puteti chiar continua. Sincer bancuri cu arme nu stiu.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
Janko

Post by Janko »

Credeti ca ar fi util? Image
Walther PP Cal. 10X22T
radu.b

Post by radu.b »

Janko wrote:Credeti ca ar fi util? Image
De ce nu :D
idmisto

Post by idmisto »

Cate arme are garcea ?
Raspuns: trei
Care sunt?
Pulanul cu care ii bate, pistolul cu care ii impusca si chelia cu care ii orbeste.

cand gasim si chelii la vanzare ?:D
NU mai vand Evanix Hunting Master AR6 5.5mm + Tasco 6-24x50
Walther P99 T 10x22
Crossman Phantom 4.5 mm + Bushnell 3-9X40
Ekol Jackal Dual 9mm(gaz)
DaBears

Post by DaBears »

nu pentru ca nu are camera :)))
Revolver Gamo R77

"Useless laws weaken necessary laws."
radu.b

Post by radu.b »

Buna ziua.
E periculos pentru detinator. Daca suna, il duce la ureche si in loc sa apese pe butonul de raspuns apasa pe tragaci? :lol:
O zi buna.
Cu respect.
Radu
BARTHY 2

Post by BARTHY 2 »

sa mai radem putin ca destul ne-a innegurat mintea legea cea noua :

Un cowboy intra intr-un bar si cere un whisky.Tine paharu' in mana si aude

-Ps-ps,vezi ca-ti ia calu'!

Iese afara, vede calu' legat, se intoarce in bar si impusca 2 tipi. Tine paharu' in mana si aude

Iese afara, vede calu' legat, se intoarce in bar si impusca 2 tipi. Tine paharu' in mana si aude

Iese afara, vede calu' legat, se intoarce in bar si impusca 2 tipi.Tine paharu' in mana si aude

Iese afara, vede calu' legat, se intoarce in bar si impusca 2 tipi.Se repeta treaba de cateva ori. Raman cativa tipi in bar,cand aude iarasi:

-Ps-ps vezi ca-ti ia calu'.Ridica capu'nervos,la care aude:

-Ba, ia terminati cu sahu' ca ne impusca asta pe toti!
Rhöm RG88 cal. 10x22T (steel barrel ) ; Carpaţi cal. 9mm PAK
Image
“feci sed iure feci"

Încrede-te în Dumnezeu şi ţine-ţi praful de puşcă la adăpost de umezeală (Oliver Cromwell)
danezu

Post by danezu »

Nu este chiar cu arme,este cu psihiatri,dar merge....

"Psihiatrul intreaba.
-Au mai existat in familia dumneavoastra cazuri cu boli mintale?
-Da, acum trei ani sora mea a refuzat sa se casatoreasca cu un american miliardar... "
Walter PP 10x22T - BLACK
one

Post by one »

Iepurasul statea si el într-o zi si muncea de zor dupa o buturuga.
Trece si Ursul pe acolo:
- Ce faci tu acolo, Iepurasule?
- Îmi curat pistolul ca sa-l împusc pe Lup!
Ursul nu prea pare convins ca Iepurasul stie cu cine are de-a face:
- Bine mai Iepurasule, daca tu zici asa...
Ursul pleaca mai departe pe drumul lui... Dupa un timp trece si Vulpea pe acolo:
- Ce faci tu acolo, mai Iepurasule?
- Îmi curat pistolul ca sa-l împusc pe Lup!
Vulpea când aude de asa ceva devine foarte îngrijorata,
si se pregateste sa se care cît mai repede de acolo:
- Treaba ta Iepurasule. Eu nu amestec în afacerile tale...
Vulpea pleaca mai departe în graba mare. Dupa un timp trece si LUPUL pe acolo:
- Ce faci ma tu acolo, Iepure?
- Aa... Aa... Uite... îmi curat si eu pistolul si vorbesc prostii !

Interviu de angajare la FBI:
- Candidatii trebuie sa treaca un test.
Li se da un pistol cu gloante oarbe (ei nu stiu ca-s oarbe ) si sunt trimisi in camera alaturata sa-si omoare nevasta.
- Primul solicitant vine, ezita, pana la urma ia pistolul, intra in camera, dar pana la urma se razgandeste si nu trage.
- Al doilea ia pistolul, intra in camera, trage un glonte si renunta.
Vine al treilea, ia pistolul, intra in camera.
Din camera se aud impuscaturi, dupa care troznete, tranteli, ma rog, zgomote de fond.
Dupa un sfert de ora iese asta triumfator si zice:
- Un cretin a pus gloante oarbe in pistol, a trebuit s-o omor cu scaunul !!!

FBI, CIA si LAPD se laudau fiecare ca ei sunt cei mai buni politisti. Asa ca presedintele le-a dat un test. A luat un iepure si l-a bagat intr-o padure. Ei trebuiau sa-l gaseasca.
Intra CIA. 2 luni, informatori, urmariri, inregistrari...nimic !
Concluzia: iepurele nu exista.
Intra FBI. 3 saptamani, politisti sub acoperire, iar urmariri, nimic !
La sfarsit intra in padure, omoara toate animalele si dau foc. Oricum, asta merita iepurele ala.
In sfarsit, intra cei de la LAPD. Dupa 2 ore, ies cu un urs batut mar, care urla: " OK, OK sunt un iepure ! "
Dualjackal

Post by Dualjackal »

Produsul este recomandat celor care sunt pasionati de chitara ;-)

http://www.roehm-rg.de/193.html?&L=1&tx ... a0822f1640
Guest

Post by Guest »

Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
danezu

Post by danezu »

Dintr-un turn de paza al unui fort din vestul salbatic, santinela striga:
- Domnule capitan, vin indienii!!!
- Prieteni sau dusmani? intreaba capitanul.
- Cred ca-s prieteni, ca vin impreuna

:twisted:

In fata unei biserici, de-o parte si de alta a aleii cerseau doi barbati cu cate un mic anunt in mana. Pe al unuia dintre ei scria: "Ajutati un biet crestin". Pe al celuilalt scria "Ajutati un biet evreu".
Toti cei ce treceau inspre sau dinspre biserica, evident, lasau un banut in palaria crestinului. Intr-o zi o femeie mai in varsta care ajunsese
sa-i "cunoasca" se opri in fata evreului si cu un glas "moralizator", usor rastit ii spuse:
- La ce stai aici? Tu nu stii ca pe aici trec numai crestini? Cine crezi ca-ti da de pomana? si trecu mai departe lasand un banut, ca de obicei, in palaria crestinului.
Evreul privi lung in urma ei si spuse crestinului:
- I-auzi mai Itzic, baba asta ne invata afaceri!
Walter PP 10x22T - BLACK
danezu

Post by danezu »

Cainele unui vanator moare intr-o zi si acesta se hotaraste sa-si cumpere alt caine.Isi cumpara alt caine, merge la vanatoare..poc dupa o pasare ,cainele se sperie si o ia la fuga.Isi mai cumpara unnul dar la fel.Se duce omul suparat intr-o bodega si povesteste unuia patzania ca i-au disparut 2 caini>Un lautar aude si ii spune:
-Da-mi un caine si dupa 2 saptamani il fac bun de vanatoare.
-Bine mosule..
Zis si facut lautarul i-l baga in toba si i-l ia pe la nunti pe la petreceri sa se obisnuiasca cainele cu bubuielile>Dupa o saptamana isi ia omul cainele inapoi si merge la vanat.Trage poc, poc, poc! la care cainele....
-I-auzi una, i-auzi doua, i-auzi patruzeci si noua!
Walter PP 10x22T - BLACK
catalin3

Post by catalin3 »

O sa radeti ,,, :D :D :D :D :D cine o fi proprietarul siteului ??? :shock:
Cred ca este un mare iubitor de arme neletale :lol:

http://www.armeneletale.cabanova.ro/page1.html#
Post Reply