Un tip cu multi dusmani :D

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

ATuM Ra

Un tip cu multi dusmani :D

Post by ATuM Ra »

Va salut cu maxim respect si va felicit pt toate sfaturile utile pe care le ati postat si pe care le am citit pe acest forum.As vrea sa va spun ca am sa mi cumpar un MAUSER HSC 90 ( pe data de 19 februarie am sa merg la politie sa imi depun actele pt notificare) deoarece am citit testele efectuate de dumneavoastra si am obs. ca nu ati avut nici un astfel de pistol si eu personal am 1 prieten cu un astfel de pistol si este foarte multumit de el.Daca veti mai efectua astfel de teste pe pistoale cu bila as fi foarte bucuros sa particip si eu cu pistolul meu asta ca sa vedem si sa ne lamurim ce performante are si acest model.Vreau sa va mai precizez ca sunt extrem de pasionat de arme si pe viitor as vrea sa imi pot cumpara legal ca si in alte tari civilizate din lume un pistol adevarat pe glont.
AmUn
Lionheart

Re: Un tip cu multi dusmani :D

Post by Lionheart »

ATuM Ra wrote:pe viitor as vrea sa imi pot cumpara legal ca si in alte tari civilizate din lume un pistol adevarat pe glont.
asta speram toti :D
cuba

Post by cuba »

si eu as fi curios sa vedem cum iese la teste,poate e mai bun ca RG88 sau PP ,sau poate nu,cine stie?? asteptam rezultatele pana atunci si ne bucuram de ce avem. :wink:
Ekol Firat Magnum 9mm
Gamo ViperMax 5,5mm
yanq

Post by yanq »

Mauser-ul nu e acela cu fante pt a pierde din presiune?
Walther PP Nickel
Image
Babanu

Post by Babanu »

sa nu iti cumperi HSC-ul, l-am avut la teste dar inca nu am postat eu rezultatele. Pana imi fac eu ceva timp sa le postez iti spun sa stii ca este o arma care se blocheaza frecvent. Ia-ti RG88 sau PP, sa nu-ti treaca prin cap alta varianta ca o sa-ti para rau de bani... :twisted:
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
ATuM Ra

Post by ATuM Ra »

Babanu wrote:sa nu iti cumperi HSC-ul

Babanu' iti multumesc mult pentru sfat am sa imi cumpar un RG88 pt ca nu esti singurul care ma sfatuit asta si sper sa il aiba la Arrow pt ca din cate am vazut si citit este o firma extraordinar de serioasa,am si vb odata la tel cu domnul de la magazin de pe Mosilor si a fost foarte rabdator la intrebarile mele si a vb foarte frumos.
AmUn
imircea

Post by imircea »

Eu am Mauser HSC. Intr-adevar, la inceput se bloca frecvent insa dupa aproximativ 150 de focuri trase pana acum si purtat in permanenta cu 7 cartuse in magazie, acum nu se mai blocheaza deloc si merge f bine.
MAUSER HSC si RG88 sunt fabricate de acelasi producator si chiar impart multe piese. Daca te vei uita la magazia lui RG88 vei vedea ca are stantat pe ea "Mauser".

Oricum, eu astept CZ-ul
Babanu

Post by Babanu »

imircea, cu ce munitie ai tras in ultima vreme de nu se mai blocheaza?
Fort 17R MOD - 9mm PA (FOR SALE)
Ekol Viper - 9mm R (FOR SALE)
imircea

Post by imircea »

Am folosit aceeasi munitie ca si la inceput, cand se bloca... PG si UAG albaste.
Cred ca de vina atunci cand se bloca era arcul prea tare de la magazie iar acum, pentru ca am tinut magazia cu 7 cartuse in ea permanent, acel arc s-a mai inmuiat.
Asa cred.... oricum, acum nu se mi blocheaza deloc.
radu.b

Post by radu.b »

ATuM Ra wrote:
Babanu wrote:sa nu iti cumperi HSC-ul

Babanu' iti multumesc mult pentru sfat am sa imi cumpar un RG88 pt ca nu esti singurul care ma sfatuit asta si sper sa il aiba la Arrow pt ca din cate am vazut si citit este o firma extraordinar de serioasa,am si vb odata la tel cu domnul de la magazin de pe Mosilor si a fost foarte rabdator la intrebarile mele si a vb foarte frumos.
Buna ziua.
Multumim de apreciere. Speram ca acesta impresie sa nu vi-o schimbati niciodata (oricum noi ne straduim cat mai mult pentru acest lucru).
O zi buna
Cu respect.
Radu
Lionheart

Post by Lionheart »

Pana la urma, stie cineva concret ce se intampla dpdv tehnic cu un pistol cand se blocheaza?Si care ar fi cauza?Adica e munitia de vina,materialul din care e facut sau cum??Ca nu e placut in timpul agresiunii sa ti se blocheze pistolul..am auzit pe aici o varianta ca ar fi nou si arcul n-ar fi "rodat"(daca am inteles eu bine, daca nu imi cer scuze).Vreau si eu un pistol pe gaze care sa nu se blocheze, fratilor..ca maine imi iese hartia si nush ce sa-mi iau..un pistol pe care sa fiu sigur ca daca trag 3 incarcatoare cu gaze succesiv(sa zicem) sa nu stau cu frica in san ca "oare s-o bloca, sau crapa"?
imircea

Post by imircea »

Nu stiu la altele... la Mauser se bloca la primul cartus tras (adica nu mai reincarca).... Acum nu se mai blocheaza, de unde deduc ca se bloca din cauza arcului prea tare al magaziei, care intre timp s-a mai inmuiat.
DaBears

Post by DaBears »

lionheart, iei revolver si nu o sa se blocheze
yanq

Post by yanq »

DaBears wrote:lionheart, iei revolver si nu o sa se blocheze
...si o sa penetrezi cu el coli A4 ....:)

..iei Walther PP...si nu ai probleme...
Walther PP Nickel
Image
ATuM Ra

Post by ATuM Ra »

Buna ziua.
Multumim de apreciere. Speram ca acesta impresie sa nu vi-o schimbati niciodata (oricum noi ne straduim cat mai mult pentru acest lucru).
O zi buna
Cu respect.
Radu

D-le Radu eu impresia nu mi-o schimb decat daca angajatii firmei isi schimba comportamentul (in rau binenteles) ceea ce cred ca nu se va intampla pt ca eu sunt de parere ca respectul trebuie sa fie reciproc si pana acum asa a fost.

Va salut cu maxim respect.
AmUn
Post Reply