www.firearms.ro
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
dracula_pui
www.firearms.ro
Pt cunoscatori: IPSC e aproape, prin www.firearms.ro , reprezentant A.N.C.A. in zona de vest a tarii. Mess: firearms_hd
Re: www.firearms.ro
iti multumec pentru aceasta informatie,dar in zona de SE a romaniei nu este vreo organizatie care sa se ocupe de tir sportiv??dracula_pui wrote:Pt cunoscatori: IPSC e aproape, prin www.firearms.ro , reprezentant A.N.C.A. in zona de vest a tarii. Mess: firearms_hd
Ekol Firat Magnum 9mm
Gamo ViperMax 5,5mm
Gamo ViperMax 5,5mm
-
dracula_pui
Re: www.firearms.ro
Buna ziua.cuba wrote:iti multumec pentru aceasta informatie,dar in zona de SE a romaniei nu este vreo organizatie care sa se ocupe de tir sportiv??dracula_pui wrote:Pt cunoscatori: IPSC e aproape, prin www.firearms.ro , reprezentant A.N.C.A. in zona de vest a tarii. Mess: firearms_hd
Ba exista foarte multe cluburi de tir sportiv. Doar in Bucuresti sunt vreo trei (care le stiu eu). Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati in legatura cu ei .
O zi buna
Cu respect.
Radu
Buna ziua.dracula_pui wrote:cu parere de rau, nu am informatii in acest sens, probabil vor putea oferi informatiile necesare cei din zona...teoretic la orice poligon civil,ar tr sa se desfasoare cursuri de tir.
Nu neaparat. Poligoanele de obicei pun la dispozitie spatiul pentru cluburile de tir. Dar este adevarat va pot face legatura cu aceste cluburi.
O zi buna .
Cu respect.
Radu
Erau doua poligoane de tir redus pe drumul spre telecabina de la Tampa, langa zidul cetatii. Unul s-a demolat, celalalt inca functiona cu un an in urmaDaBears wrote:ceva prin Brasov stiti ? eu nu am reusit sa gasesc nimic
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!