www.firearms.ro

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
dracula_pui

www.firearms.ro

Post by dracula_pui »

Pt cunoscatori: IPSC e aproape, prin www.firearms.ro , reprezentant A.N.C.A. in zona de vest a tarii. Mess: firearms_hd
cuba

Re: www.firearms.ro

Post by cuba »

dracula_pui wrote:Pt cunoscatori: IPSC e aproape, prin www.firearms.ro , reprezentant A.N.C.A. in zona de vest a tarii. Mess: firearms_hd
iti multumec pentru aceasta informatie,dar in zona de SE a romaniei nu este vreo organizatie care sa se ocupe de tir sportiv??
Ekol Firat Magnum 9mm
Gamo ViperMax 5,5mm
dracula_pui

Post by dracula_pui »

cu parere de rau, nu am informatii in acest sens, probabil vor putea oferi informatiile necesare cei din zona...teoretic la orice poligon civil,ar tr sa se desfasoare cursuri de tir.
DaBears

Post by DaBears »

ceva prin Brasov stiti ? eu nu am reusit sa gasesc nimic
radu.b

Re: www.firearms.ro

Post by radu.b »

cuba wrote:
dracula_pui wrote:Pt cunoscatori: IPSC e aproape, prin www.firearms.ro , reprezentant A.N.C.A. in zona de vest a tarii. Mess: firearms_hd
iti multumec pentru aceasta informatie,dar in zona de SE a romaniei nu este vreo organizatie care sa se ocupe de tir sportiv??
Buna ziua.
Ba exista foarte multe cluburi de tir sportiv. Doar in Bucuresti sunt vreo trei (care le stiu eu). Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati in legatura cu ei .
O zi buna
Cu respect.
Radu
radu.b

Post by radu.b »

dracula_pui wrote:cu parere de rau, nu am informatii in acest sens, probabil vor putea oferi informatiile necesare cei din zona...teoretic la orice poligon civil,ar tr sa se desfasoare cursuri de tir.
Buna ziua.
Nu neaparat. Poligoanele de obicei pun la dispozitie spatiul pentru cluburile de tir. Dar este adevarat va pot face legatura cu aceste cluburi.
O zi buna .
Cu respect.
Radu
Guest

Post by Guest »

DaBears wrote:ceva prin Brasov stiti ? eu nu am reusit sa gasesc nimic
Erau doua poligoane de tir redus pe drumul spre telecabina de la Tampa, langa zidul cetatii. Unul s-a demolat, celalalt inca functiona cu un an in urma
Atunci cand vei fi pus in situatia de a-ti preda arma, sa stii ca a venit ceasul sa pui mana pe ea!
DaBears

Post by DaBears »

Guest wrote:
DaBears wrote:ceva prin Brasov stiti ? eu nu am reusit sa gasesc nimic
Erau doua poligoane de tir redus pe drumul spre telecabina de la Tampa, langa zidul cetatii. Unul s-a demolat, celalalt inca functiona cu un an in urma
multumesc ! o sa ma interesez
Post Reply