umbrela parasolar cormoran

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

AUGUSTIN

umbrela parasolar cormoran

Post by AUGUSTIN »

avrti asa ceva in stoc la bucuresti ? am facut si eu comanda ptr o bucata la constanta si un penar de riguri tot cormoran :) multumesc
arrow
Site Admin

Re: umbrela parasolar cormoran

Post by arrow »

AUGUSTIN wrote:avrti asa ceva in stoc la bucuresti ? am facut si eu comanda ptr o bucata la constanta si un penar de riguri tot cormoran :) multumesc
Buna ziua.
Aceste produse le-am avut pe stoc si urmeaza sa le primim in doua saptamani. Tinem legatura.
Va multumim.Radu
AUGUSTIN

Post by AUGUSTIN »

va vin si borsetele?...ptr ca am facut comanda si de o borseta cormoran ...nus daca a ajuns comanda la dumneavoastra de aceste 3 produse

multumesc mult :wink:
arrow
Site Admin

Post by arrow »

AUGUSTIN wrote:va vin si borsetele?...ptr ca am facut comanda si de o borseta cormoran ...nus daca a ajuns comanda la dumneavoastra de aceste 3 produse

multumesc mult :wink:
Buna ziua.
Da si borsetele sunt comandate. Va anunt in momentul cand le am la vanzare.
Va multumesc.Radu
AUGUSTIN

Post by AUGUSTIN »

ms mult :wink:
AUGUSTIN

astept inca un raspuns

Post by AUGUSTIN »

ash dori sa stiu daca v au ajuns produsele, daca acum exista in stoc sau cind vor veni.Astept un raspuns.Ms mult.
arrow
Site Admin

Re: astept inca un raspuns

Post by arrow »

AUGUSTIN wrote:ash dori sa stiu daca v au ajuns produsele, daca acum exista in stoc sau cind vor veni.Astept un raspuns.Ms mult.
Buna ziua.
Pot sa va anunt ca am primit marfa de la Cormoran.Probabil la inceputul saptamanii viitoare o sa le avem in magazin.
Va mulumesc. Radu
AUGUSTIN

Post by AUGUSTIN »

nu au venit in transportul acesta nu?
arrow
Site Admin

Post by arrow »

AUGUSTIN wrote:nu au venit in transportul acesta nu?
Buna ziua.
Borsetele au venit,din pacate umbrelele nu au avut momentan pe stoc,urmand sa le trimita cu transportul urmator, adica doua saptamani.
Va multumesc.Radu
AUGUSTIN

Post by AUGUSTIN »

au venit produsele?
umbrela borseta si penarul?
arrow
Site Admin

Post by arrow »

AUGUSTIN wrote:au venit produsele?
umbrela borseta si penarul?
Buna ziua.
Borsetele au venit si v-am anuntat data trecuta. Umbrelele trebuie sa le primim. Inca nu a ajuns transportul de marfa.
Va multumesc.
Radu
AUGUSTIN

Post by AUGUSTIN »

In Constanta , am fost la magazinul dumeavoastra si mi au spus ca nu a venit nici un produs cerut de mine si am sunat l a depozit, unde mi au zis la fel, ca nu a venit nici un produs cerut de mine.(nici borseta nici penar)

Va multumesc....................
AUGUSTIN

Post by AUGUSTIN »

Pentru ca eu am vb cu dnul Mihalcea si dansul a verificat si mi a spus ca produsele cu codurile 37001 (borseta spining) si 30012 (penar riguri ) si nici umbrela parasolar cormoran nu sunt in stoc ( deci nu s au primit), iar dumneavoastra spuneti ca exista(unele dintre ele), va rog atunci sa gasim de comun acord o cale de a intra si eu in posesia lor.Poate puteti sa le trimiteti prin curier rapid cu plata la livrare , pentru ca doamna de la Constanta, agentul dumneavoastra de vanzari, nu reuseste sa le aduca nici dansa de la dumneavoastra(pentru ca desii ea trece codul dat de mine, de la depozit i se trimit cu totul alte produse).

Sper sa primesc un raspuns in cursul zilei de azi.
arrow
Site Admin

Post by arrow »

AUGUSTIN wrote:Pentru ca eu am vb cu dnul Mihalcea si dansul a verificat si mi a spus ca produsele cu codurile 37001 (borseta spining) si 30012 (penar riguri ) si nici umbrela parasolar cormoran nu sunt in stoc ( deci nu s au primit), iar dumneavoastra spuneti ca exista(unele dintre ele), va rog atunci sa gasim de comun acord o cale de a intra si eu in posesia lor.Poate puteti sa le trimiteti prin curier rapid cu plata la livrare , pentru ca doamna de la Constanta, agentul dumneavoastra de vanzari, nu reuseste sa le aduca nici dansa de la dumneavoastra(pentru ca desii ea trece codul dat de mine, de la depozit i se trimit cu totul alte produse).

Sper sa primesc un raspuns in cursul zilei de azi.
Buna ziua.
Am spus de la indceput ca am borsetele primite. Este adevarat ca nu v-am intrebat ce fel de borsete doriti si facand legatura cu umbrela am crezut de la bun iceput ca doriti borsete pentru forface(este greseala mea). Daca doriti borsetele de spining le putem aduce.
Va multumesc.
Radu
AUGUSTIN

Post by AUGUSTIN »

am luat penarul in sfirsit...ms mult :wink:
restul de produse cind va vin?....umbrela si borseta ca nici nu poti sa stai pe balta pe caldura asta mare vedeti ce este afara si nu vrea sa ne lase nici in iulie nici in august :cry: ....am o umbrela de plaje dar se aduna toate insectele pe ea si este insuportabil sa stai sub ea ...te bazaie toate :lol: ..ms ptr penar
Post Reply