RODPOD 3 posturi

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
gor965

RODPOD 3 posturi

Post by gor965 »

Am vazut in catalogul Lineaeffe cateva modele de rodpod-uri cu 3 posturi .Ma intereseaza daca sunt la un pret de pana la 150-180 ron si daca le aveti pe stoc.Multumesc anticipat !
Varga sa fi fost din fier... ce brand aveam !!!
radu.b

Re: RODPOD 3 posturi

Post by radu.b »

gor965 wrote:Am vazut in catalogul Lineaeffe cateva modele de rodpod-uri cu 3 posturi .Ma intereseaza daca sunt la un pret de pana la 150-180 ron si daca le aveti pe stoc.Multumesc anticipat !
Buna ziua.
Momentan nu le-am avut pe listele noastre de pret, ca sa va pot spune valoarea lor. Daca totusi va intereseaza va pot spune zilele urmatoare pretul si eventual puteti face comanda prin magazinele noastre sau unul din distribuitorii cei mai apropiati.
Cu respect si tinem legatura.
Radu
gor965

Post by gor965 »

Da ,ma intereseaza ! Spuneti-mi un pret si daca ma incadrez comand prin magazinul AJVPS Calarasi ! Daca se poate,mentionati va rog si codul .
Multumesc !
radu.b

Post by radu.b »

gor965 wrote:Da ,ma intereseaza ! Spuneti-mi un pret si daca ma incadrez comand prin magazinul AJVPS Calarasi ! Daca se poate,mentionati va rog si codul .
Multumesc !
Buna ziua.
Din catalogul Linea Effe 2007, codul 6313052-pret 140RON, codul 6313043- 300RON, codul 6313044- 324RON.
Preturile sunt valabile la data in curs.
Cu respect.
Radu
gor965

Post by gor965 »

Cu riscul de a devenii sacaitor vreau sa mai intreb ceva :"Din catalogul Linea Effe 2007, codul 6313052-pret 140RON" este descris ca : Rod-Pod set Aluminiu ptr.3 lansete + 3 swingere luminoase , E CORECT ? Pretul de 140 ron este la plecare de la dvs. s-au cel recomandat la vanzare in magazin ? Daca-l comand Joi ,cand il pot primii (in cazul in care nu-i pe stoc)?
Multumesc mult si numai bine !
radu.b

Post by radu.b »

gor965 wrote:Cu riscul de a devenii sacaitor vreau sa mai intreb ceva :"Din catalogul Linea Effe 2007, codul 6313052-pret 140RON" este descris ca : Rod-Pod set Aluminiu ptr.3 lansete + 3 swingere luminoase , E CORECT ? Pretul de 140 ron este la plecare de la dvs. s-au cel recomandat la vanzare in magazin ? Daca-l comand Joi ,cand il pot primii (in cazul in care nu-i pe stoc)?
Multumesc mult si numai bine !
Buna ziua.
Acest rod-pod nu l-am adus niciodata, dar acest lucru nu este un impediment. Daca il doriti, de adus il vom aduce deabea prin ianuarie. In componenta rod-pod-ului intra si cele trei swingere, aveti dreptate.
Si nu deveniti niciodata sacaitor chiar va multumesc pentru intrebari(nu este falsa politete).
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
gor965

Post by gor965 »

La rugamintea unui vecin (eu am rezolvat cu rodpodul) revin cu o intrebare : cum procedeaza daca vrea modelul asta de 140 ron ,il comanda la magazinul de la noi si ei mai departe la Dvs. ?
Multumesc !
radu.b

Post by radu.b »

[quote="gor965"]La rugamintea unui vecin (eu am rezolvat cu rodpodul) revin cu o intrebare : cum procedeaza daca vrea modelul asta de 140 ron ,il comanda la magazinul de la noi si ei mai departe la Dvs. ?
Multumesc ![/quote.
Buna ziua.
Trebuie mers la cel mai apropiat magazin Arrow sau unul din dealer-ii nostri din zona in care locuiti si lasati comanda.
O zi buna.
Radu
Post Reply