umbrela parasolar cormoran

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

AUGUSTIN

Post by AUGUSTIN »

si inca o intrebare...
as dori si eu o husa ptr lansete de 3.60 sa imi spuneti si mie ce firma(de preferat cormoran) si la ce pret le aveti?
ktalin

Post by ktalin »

AUGUSTIN wrote:si inca o intrebare...
as dori si eu o husa ptr lansete de 3.60 sa imi spuneti si mie ce firma(de preferat cormoran) si la ce pret le aveti?
Buna ziua.
Imi cer scuze pentru intarziere. Nu depinde doar de noi livrarea produselor. O mare contributie in acest sens o are si furnizorul nostru care nu le-a avut pe stoc.
Incepand cu 26.06 v-a functiona noul site si oa sa vedeti toate variantele de huse. V-as recomanda chiar sa nu ocoliti husele Daiwa, le-am prezentat in emisiunea lui Tibanu sunt foarte bine accesorizate si bine executate.
Va multumesc.
Radu
AUGUSTIN

Post by AUGUSTIN »

am luat penarul in sfirsit...ms mult
restul de produse cind va vin?....umbrela si borseta ca nici nu poti sa stai pe balta pe caldura asta mare vedeti ce este afara si nu vrea sa ne lase nici in iulie nici in august ....am o umbrela de plaje dar se aduna toate insectele pe ea si este insuportabil sa stai sub ea ...te bazaie toate ..ms ptr penar
ktalin

Post by ktalin »

AUGUSTIN wrote:am luat penarul in sfirsit...ms mult :wink:
restul de produse cind va vin?....umbrela si borseta ca nici nu poti sa stai pe balta pe caldura asta mare vedeti ce este afara si nu vrea sa ne lase nici in iulie nici in august :cry: ....am o umbrela de plaje dar se aduna toate insectele pe ea si este insuportabil sa stai sub ea ...te bazaie toate :lol: ..ms ptr penar
Buna ziua.
Lotul de marfa de la Cormoran o sa apara cam in doua saptamani. Va anunt cand primim umbrelele si borseta. Oricum depinde si de furnizor daca le au pe stoc. De adus sigur vin pentru ca ele raman pe comanda.
Va multumim.
Radu
AUGUSTIN

Post by AUGUSTIN »

salutare
a ajuns umbrela?
radu.b

Post by radu.b »

AUGUSTIN wrote:salutare
a ajuns umbrela?
Buna ziua.
A ajuns umbrela si o trimit saptamana aceasta la magazinul de la Constanta. Imi pare rau ca a ajuns asa tarziu dar nu depinde doar de noi.
Va multumim pentru intelegere.
Cu respect.
Radu
Post Reply