Caut o lanseta cu mulineta incorporata...
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
OverLordMephisto
Caut o lanseta cu mulineta incorporata...
Hey, cred ca aici o sa ma ajute cineva. Acum citziva ani se comercializa prin intermediul unei reclame televizate o lanseta cu tot cu mulineta incorporata de dimensiuni extrem de mici (in pozitzie strinsa) si daca nu ma insel, de culoare verde. Am nevoie de asa ceva ori de o solutzie asemanatoare si nu gasesc nicaieri de cumparat.
Imi pare rau, nu avem asa ceva.
Am cunoscut un pescar care a recunoscut ca a luat plasa cumparand o astfel de strutzocamila. Daca ar fi de doamn-ajuta, aceasta solutie ar fi fost cu siguranta preluata de firmele importante din domeniu.
Cred ca puteti gasi la noi sau in alta parte o lanseta telescopica (a carei lungime de transport sa fie suficient de mica) si o mulineta adecvata.
Marius Cocarla
Am cunoscut un pescar care a recunoscut ca a luat plasa cumparand o astfel de strutzocamila. Daca ar fi de doamn-ajuta, aceasta solutie ar fi fost cu siguranta preluata de firmele importante din domeniu.
Cred ca puteti gasi la noi sau in alta parte o lanseta telescopica (a carei lungime de transport sa fie suficient de mica) si o mulineta adecvata.
Marius Cocarla
-
Guest
Mda... mersi de sfat... Eu unul nu am cerut parerea despre lucrul in sine, ci doar intrebam de unde pot achizitziona asa ceva. Oricum, avind in vedere faptul ca interesul firmelor esta acela de a cistiga bani, putem pune lipsa unei asemenea scule si pe seama factorilor de marketing (oare asa se scrie?!). Eu unul am nevoie de asa ceva pentru simplul motiv ca putea fi carata foarte usor (si prin asta intzeleg cureaua pantalonilor), si nu pentru a prinde pestele cel mai stiuca din lac. Multzumesc oricum ca mi-atzi raspuns... o sa mai astept, poate o sa gasesc pina la urma o strutzo-camila si pentru mine.
P.S. Am destule scule de pescuit cit sa nu-mi mai placa sa le car aiurea.
P.S. Am destule scule de pescuit cit sa nu-mi mai placa sa le car aiurea.
-
efu
Lanseta portabila compacta si usoara .
pentru a cumpara o astfel de lanseta intrii la www.ideeastudio.com ca asa se cheama firma si pe prima pagina o vezi. dai clik pe ea si iti zice ca pretul e de 2.390.000 a mai ramas doar sa o bagi in cos si e a ta. sau sa te uit la date de contact si sa mergi la magazinul lor parca aveau unul in magazinul unirea.