Am un Cormoran Speciland 3,9m 40-120g cu varful verde rupt, cel de 3.5oz.
Vreau si eu un sfat/ajutor de la cei de la Arrow cum pot face/de unde sa comand unu de schimb?
Precizez ca am sunat la Arrow si cei de acolo mi-au zis ca lanseta Speciland nu se mai fabrica si prin urmare nu mai am de unde lua varfuri. Pt mine a parut un pic ciudat avand in vedere ca lanseta mentionata se poate gasi aproape la toate magazinele mari de pescuit, apare in catalogul din 2013... Tot la telefon mi s-a spus ca daca vor mai primi varfuri prioritari vor fi cei de la service si abia apoi magazinele...
Pot fi inscris pe o lista de asteptare sau ceva de genul, si atunci cand cei de la arrow primesc eu sa fiu informat?
Sa scriu la cei de la Cormoran in Germania?
Sfaturi/idei va rog!
Varf verde 3.5oz Cormoran Speciland 3,9m 40-120g
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
arsenedaniel
Re: Varf verde 3.5oz Cormoran Speciland 3,9m 40-120g
Buna ziua.arsenedaniel wrote:Am un Cormoran Speciland 3,9m 40-120g cu varful verde rupt, cel de 3.5oz.
Vreau si eu un sfat/ajutor de la cei de la Arrow cum pot face/de unde sa comand unu de schimb?
Precizez ca am sunat la Arrow si cei de acolo mi-au zis ca lanseta Speciland nu se mai fabrica si prin urmare nu mai am de unde lua varfuri. Pt mine a parut un pic ciudat avand in vedere ca lanseta mentionata se poate gasi aproape la toate magazinele mari de pescuit, apare in catalogul din 2013... Tot la telefon mi s-a spus ca daca vor mai primi varfuri prioritari vor fi cei de la service si abia apoi magazinele...
Pot fi inscris pe o lista de asteptare sau ceva de genul, si atunci cand cei de la arrow primesc eu sa fiu informat?
Sa scriu la cei de la Cormoran in Germania?
Sfaturi/idei va rog!
Am o rugaminte. Spuneti-mi exact codul de produs de pe lanseta si va raspund daca acest varf il am sau nu. A doua rugaminte este sa-mi spuneti unde ati sunat, la sediul firmei sau la magazin si la care din ele. Ati vorbit cu colegul de la service? Pentru ca in general putem face rost de piese de schimb(functie de ce au si furnizorii pe stoc la momentul respectiv) cam la orice lanseta, chiar daca apare in catalogul de anul trecut si a fost scosa anul acesta din program.
Astept raspunsul dumneavoastra.
Cu respect.
-
arsenedaniel
Buna ziua,
Codul lansetei este 25-121390. Codul varfurilor nu il gasesc. De pe forumuri am auzit ca s-au adus la comanda.
Lanseta este Speciland-Black Feeder 3-sec, lungime 390cm, putere aruncare 40-120g, tronsoane 3+3, greutate 265g, 15 inele.
In catalogul din 2013 apare la pagina 63. http://www.daiwa-cormoran.info/pdfdownl ... 2013RO.php
Cred ca aceleasi varfuri sunt folosite la toata seria Speciland-Black.
Varful alb este din fibra si are 1.5oz, varful rosu este din carbon 2.0oz si varful verde este tot din carbon de 3.5oz.
Am sunat la magazinul din Iasi -> Mi s-a spus ca varfurile nu le au in stoc si sa revin cu un telefon sa imi zica daca le pot aduce la comanda. La al doilea telefon mi s-a zis ca nu sunt nici la Bucuresti
Am sunat la magazinul din Galati -> La fel, nu are pe stoc si sa vin la magazin sa gasim unu compatibil. La magazin nu am ajuns. Vreau original, nu unu care "s-ar potrivi".
Am sunat la nr 021 2210690, nr de pe site de la contact, a raspuns un operator si m-a transferat catre numarul de service. Un domn mi-a zis ca varful nu il are la service, nu mi-a dat detalii despre comandarea lui.
Chiar daca furnizorul nu il are in stoc in momentul respectiv, se poate face comanda pt el? Pot sa astepta si 3 luni...
Cu stima!
Codul lansetei este 25-121390. Codul varfurilor nu il gasesc. De pe forumuri am auzit ca s-au adus la comanda.
Lanseta este Speciland-Black Feeder 3-sec, lungime 390cm, putere aruncare 40-120g, tronsoane 3+3, greutate 265g, 15 inele.
In catalogul din 2013 apare la pagina 63. http://www.daiwa-cormoran.info/pdfdownl ... 2013RO.php
Cred ca aceleasi varfuri sunt folosite la toata seria Speciland-Black.
Varful alb este din fibra si are 1.5oz, varful rosu este din carbon 2.0oz si varful verde este tot din carbon de 3.5oz.
Am sunat la magazinul din Iasi -> Mi s-a spus ca varfurile nu le au in stoc si sa revin cu un telefon sa imi zica daca le pot aduce la comanda. La al doilea telefon mi s-a zis ca nu sunt nici la Bucuresti
Am sunat la magazinul din Galati -> La fel, nu are pe stoc si sa vin la magazin sa gasim unu compatibil. La magazin nu am ajuns. Vreau original, nu unu care "s-ar potrivi".
Am sunat la nr 021 2210690, nr de pe site de la contact, a raspuns un operator si m-a transferat catre numarul de service. Un domn mi-a zis ca varful nu il are la service, nu mi-a dat detalii despre comandarea lui.
Chiar daca furnizorul nu il are in stoc in momentul respectiv, se poate face comanda pt el? Pot sa astepta si 3 luni...
Cu stima!
-
arsenedaniel
Sunt bune datele oferite?
Se mai intereseaza cineva de topicul asta...
Se mai intereseaza cineva de topicul asta...
-
arsenedaniel
Noutati?
Mai intra cineva pe forum?
Buna ziua.arsenedaniel wrote:Noutati?
Imi cer scuze ca nu sunt prezent mereu pe forum. Mai usor ma gasiti cu PM pentru ca sunt avertizat pe mail. Comanda pentru varful care-l cautati am dat-o eu, daca nu v-ati inteles cu colegii mei. Lanseta exista in catalogul valabil pentru anul acesta deci teoratic n-ar trebui sa fie vre-o problema. Probabil ca intr-o luna, doua o sa o primiti.
Din cate mi-am dat seama sunteti din Iasi sau imprejurimi. Cand am primit varful va dau de stire sa mergeti la magazin.
Cu respect
-
arsenedaniel
Mii de multumiri lui Radu! Datorita lui voi avea varful de schimb pt feederul preferat! Un adevarat profesionist!
Recomnd cu caldura produsele Cormoran sau Daiwa pt suportul oferit de Arrow!
Sa aveti o zi nemaipomenita la fel cum o am eu azi la aflarea vestii!
Recomnd cu caldura produsele Cormoran sau Daiwa pt suportul oferit de Arrow!
Sa aveti o zi nemaipomenita la fel cum o am eu azi la aflarea vestii!