lansete hard core
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
lansete hard core
Buna ziua. Am cumparat 4 lansete hard core 2 ,la doua dintre ele se vad niste fisuri in stratul transparent la varf si in locul unde se mufeaza.Nu stiu daca sant fisuri sau doar urme din turnare , cei drept nu prezinta incredere. Mentionez ca aceste lansete sant nefolosite.
Re: lansete hard core
Buna ziua.panait wrote:Buna ziua. Am cumparat 4 lansete hard core 2 ,la doua dintre ele se vad niste fisuri in stratul transparent la varf si in locul unde se mufeaza.Nu stiu daca sant fisuri sau doar urme din turnare , cei drept nu prezinta incredere. Mentionez ca aceste lansete sant nefolosite.
Nu-mi dau seama din ce scrieti ce s-a intamplat dar mergeti inapoi la magazinul de unde le-ati cumparat si vorbiti cu cei de acolo. Este imposibil sa nu rezolvam problema intr-un fel.
Cu respect.
Lansetele sant cumparate din Galati Arrow. Am fost la magazin si am studiat o alta lanseta ,avea aceiasi problema ,ba chiar blancul stramb .. Cei de la magazin spun ca asa sant lucrate si ca am garantie daca se rup cumva . Folosesc cu placere si incredere hard core 1 achizionate din bucuresti acum 2-3 ani
Si doresc aceiasi siguranta si de la hard core 2. Cu respect.
Puteti vorbi la magazin sa va faca comanda speciala pentru dumneavoastra cu specificatia sa fie verificate in depozit si sa fie drepte(nu glumesc). De rupt nu se rup sa fiti sigur de asta. HardCore este una dintre cele mai rezistente lansete care le-am avut in firma.panait wrote:Lansetele sant cumparate din Galati Arrow. Am fost la magazin si am studiat o alta lanseta ,avea aceiasi problema ,ba chiar blancul stramb .. Cei de la magazin spun ca asa sant lucrate si ca am garantie daca se rup cumva . Folosesc cu placere si incredere hard core 1 achizionate din bucuresti acum 2-3 ani
Cu respect.
Am avut si eu Hard Core II si am avut si eu acele "fisuri".Lanseta a mers brici,nu a facut probleme.In drill e o placere.Nu se rup nici sa vrei.E o lanseta extraordinar de elastica si de rezistenta.