defectiuni

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
valy86

defectiuni

Post by valy86 »

cine stie ce defectiuni pot surveni la armele baikal IJ 43E?as dori si eu niste raspunsuri deoarece vreau sa-mi achizitionez una.mersi.
yo'
cristian dinca

Re: defectiuni

Post by cristian dinca »

valy86 wrote:cine stie ce defectiuni pot surveni la armele baikal IJ 43E?as dori si eu niste raspunsuri deoarece vreau sa-mi achizitionez una.mersi.

Niciuna.Eu am un ij 43 EM de 12 ani si nu am avut nici o problema.Poate doar lemnul din care este facut patul si pana sa fie de o calitate mai slaba dar in rest nimic.Poti sa o achizitionezi cu incredere ca nu te va dezamagi.
Mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
radu.b

Post by radu.b »

Buna ziua.
Toate defectiunile aparute la acest model de arma s-au datorat modului de utilizare. Atat clasica cat si bock-ul sunt arme cat se poate de fiabile. Important este ca imediat dupa cumparare sa curatati foarte bine arma de unsorile de conservare din fabrica, dupa care sa o ungeti cu ulei de mecanism, recomandabil Ballistol.
Cu respect.
Masterd

Re: defectiuni

Post by Masterd »

sare siguranta automat dupa primul foc.
nu se asigura la incarcare. stiu pe unu care a aruncat 2 focuri din greseala datorita acestei defectiuni.
prima este foarte des intalnita.si nu prea are remediu.
dar asta nu inseamna ca nu e cum sa scris mai sus.
Post Reply