Am fost foarte multumit si m-au ajutat f. mult clipsurile Cormoran cumparate acum aprox 2 saptamini, dar din pacate s-au stricat. Sper ca e un lucru izolat / defect de fabricatie si de aceea cer un sfat. Practic s-a rupt o urechiusa din plastic care tine mecanismul cu arc de prindere pe ochelari, si toate acestea in timpul zilei cind clispurile erau puse cuminti pe un raft acasa, fara sa ii atinga nimeni. Am o poza si daca imi dati o adresa de email sau o posibilitate de a o posta aici ..........
GIC wrote:Am fost foarte multumit si m-au ajutat f. mult clipsurile Cormoran cumparate acum aprox 2 saptamini, dar din pacate s-au stricat. Sper ca e un lucru izolat / defect de fabricatie si de aceea cer un sfat. Practic s-a rupt o urechiusa din plastic care tine mecanismul cu arc de prindere pe ochelari, si toate acestea in timpul zilei cind clispurile erau puse cuminti pe un raft acasa, fara sa ii atinga nimeni. Am o poza si daca imi dati o adresa de email sau o posibilitate de a o posta aici ..........
Buna ziua.
Imi pare rau pentru incident. Va rog mergeti la magazin si vorbiti cu colega noastra. Deocamdata nu am pe stoc dar incercam sa rezolvam problema. Va asigur ca este un lucru izolat, cum ati spus.
Cu stima.
Radu
Am vorbit si cu doamna de la magazin, i-am aratat problema si mi-a confirmat ca va face o comnda imediat ce veti primi clipsuri. Sper sa fie cit mai curind pentru ca tare imi lipsesc.....
GIC wrote:Am vorbit si cu doamna de la magazin, i-am aratat problema si mi-a confirmat ca va face o comnda imediat ce veti primi clipsuri. Sper sa fie cit mai curind pentru ca tare imi lipsesc.....
Buna ziua.
Va anunt cand primim marfa, fara probleme.
Va multumesc si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
GIC wrote:Cu riscul de a fi pisalog - sunt sanse pentru luna asta? Sper ca ma intelegeti - dupa ce m-am indragostit de ei ......... acum chiar imi lipsesc.
Buna ziua.
Din pacate nu a ajuns inca lotul de marfa de la Cormoran. Nu sunteti niciodata pisalog pentru noi, chiar va rog sa ne contactati si "de bune si de rele", ne ajutati foarte mult. Oricum am promis ca va anunt cand ii primesc.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
GIC wrote:Cu riscul de a fi pisalog - sunt sanse pentru luna asta? Sper ca ma intelegeti - dupa ce m-am indragostit de ei ......... acum chiar imi lipsesc.
Buna ziua.
Din pacate nu a ajuns inca lotul de marfa de la Cormoran. Nu sunteti niciodata pisalog pentru noi, chiar va rog sa ne contactati si "de bune si de rele", ne ajutati foarte mult. Oricum am promis ca va anunt cand ii primesc.
Cu respect.
Radu
Buna ziua.
Am primit ochelarii pe care ii doreati. Saptamana viitoare trimit la magazinul din Oradea.
Imi pare rau ca a durat atat dar nu depind doar de noi livrarile de marfa.
Cu respect.
Radu
OK. Trec pe la magazin miercuri sau joi. Pretul ramine acelasi? Intreb pt. ca m-am apucat si am reusit sa fac ceva improvizatii pe cei vechi facindu-i utilizabili, nemaiputindu-i astfel schimba. Oricum doua perechi sunt mai bune decit nici una , vor sta una in masina si una in trusa de pescuit.