Lanseta telescopica cu actiune mare??

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
cristiss

Lanseta telescopica cu actiune mare??

Post by cristiss »

Buna ziua! Caut si eu o lanseta telescopica cu actiune mare. Imi puteti recomanda si mie una. Ceea ce caut eu e o lanseta de 3-3,30m actiune 150g. Am gasit la dv. pe site o ron thompson compress insa nu stiu daca e cea mai buna. de altfel ce puteti sa-mi spuneti de lansetele cormoran?
Si as mai cauta niste mulinete de crap cu carcasa metalica nu grafit(nu am incredere in grafit). D.A.M.-uri nu aduceti?
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Recomandarea mea:
-lanseta Ron Thompson Hard Core de 3 m, cod O.THO.011300;
-mulineta Okuma Force cu bait feeder, cod O.FRB50.
Acesta e echipamentul meu pt. Dunare. Lanseta nu e telescopica, e din doua bucati si e o constructie foarte solida. Le-am luat la recomandarea unui client al nostru, mare pescar, care le foloseste pt. crap in delta in locuri cu butuci (agatatura) unde nu poti lasa pestele in dril, ci trebuie saltat foarte repede din zona cu agatatura.
Marius Cocarla
cristiss

Post by cristiss »

Multumesc pentru sfat! Problema e legata de delta ati ghicit, cand din cauza unui "bat" prost care paraia si trosnea nu am putut sa scot pestele din balta. Insa as prefera o telescopica puternica pentru ca de obicei e mult de mers pe jos pana la un loc bun de pescuit si cele telescopice sunt mai usor de transportat. Si inca o intrebare daca nu sunt prea insistent: Okuma force baitfeeder e din ceva aliaj metalic pentru ca in pozele de pe situl dvs. asa apare.
cristiss

Post by cristiss »

A si inca ceva: am vazut 2 modele care mi se par bune: O.THO.056302 TELESCOPICA X-PERT 3,50M/60-120G RON THOMPSON sau O.THO.045331 LANSETA TELESCOPICA COMPRESS 3,00M/85-190G
V-am spus as prefera telescopica din cauza transportului dificil pe care-l presupune accesul la un loc de pescuit bun prin padure si stuf. Mi s-a intamplat asa ceva in delta si de aceea as prefera telescopice. Si ultima intrebare(cred): produse D.A.M. germania aveti in plan sa importati? Am cautat asa ceva in Romania si mi-e frica sa cumpar de oriunde asa din cauza chinezariilor existente pe piata.
arrow
Site Admin

Post by arrow »

1.LANSETA
Imi pare rau, nu va pot sfatui altceva, cu atat mai mult cu cat imi confirmati banuiala ca veti pescui in delta. Transportul lansetelor la locul de pescuit se poate face in husele lor (din panza) sau intr-o husa comuna pt. toate lansetele. Din punctul meu de vedere, niciodata lungimea de transport nu trebuie sa fie factorul determinant in alegerea lansetei, ci doar caracteristicile. Daca problema principala o constituie bugetul, cred ca merita cumparate pe rand (de ex. anul acesta lansetele si anul viitor mulinetele).
2.MULINETA
Okuma Force de care vorbim are corpul dintr-un aliaj metalic (n-am avut nici una la service cu corpul spart), un tambur metalic si tamburul de rezrva din grafit.
3.DAM
Nu importam.
Cativa ani DAM-ul a avut probleme financiare si organizatorice majore. De curand, o firma din tara noastra importa din nou, dar mai multe nu va pot spune.
E adevarat, datorita renumelui pe care l-a avut in Europa dar si dat. inactivitatii din ultimii ani, DAM este una din marcile preferate de producatorii si vanzatorii de falsuri si facaturi.
Cu stima,
Marius Cocarla
Post Reply