mariti-va piata de desfacere !

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Radu_TL

mariti-va piata de desfacere !

Post by Radu_TL »

As vrea si eu , ca orice pescar amator sa am o gama mai larga de ma gazine in orasul meu , cei drept un oras mic , dar care nu poate fi neglijat din punct de vedere al unui magazin de articole de pescuit si vanatoare . Locuiesc in Tulcea , orasul de la portile Deltei si ar trebui sa avetzi si aici un punct de desfacere . Sau daca aveti asa ceva anuntati-ma ca eu nu stiu daca este , si am vazut si pe site ca nu exista asa ceva ! Va multumesc pentru atentia acordata si sper sa-mi luati in considerare sugestia !
arrow
Site Admin

Post by arrow »

In ciuda faptului ca Tulcea este asezata cum nu se poate mai bine d.p.d.v. al pescuitului, potentialul orasului nu e mare. Oras mic, somaj mare, etc...

Pentru moment, nu avem in intentie sa deschidem un magazin in TL.

Daca doriti sa cumparati produse care le vedeti pe sit-ul nostru, le puteti comanda in Tulcea la unul din urmatoarele magazine, pe care le aprovizionam saptamanal:

-Roua, la parterul hotelului Europolis

-Cronos, str. Portului nr. 17 (in port)
DjBeju

Post by DjBeju »

Salutare!
As dori sa aflu daca in Arad se va deschide in curand sau intr-un viitor apropiat un magazin Arrow.
V-as fi recunoscator daca mi-ati putea spune macar un magazin din Arad care colaboreaza cu dumneavoastra pt. ca ma intereseaza in mod expers o lanseta Ron Tompson Montera si nu o gasesc nicaieri in Arad. In caz ca exista in Arad un asemenea magazin,as dori sa fac comanda acolo pt. a intra in posesia unui Montera.
Va multumest anticipat.
Numa' bine!
arrow
Site Admin

Post by arrow »

Magazinul de vanatoare si pescuit al firmei SV International de pe calea Timisoara, tel. 0257.286662.
Fir Intins!
Marius
DjBeju

Post by DjBeju »

Merci mult pentru ajutor! Am sa merg sa vad daca gasesc ceea ce caut.
Salutare si fire incordate 2 all!
arrow
Site Admin

Post by arrow »

DjBeju wrote: Am sa merg sa vad daca gasesc ceea ce caut.
Chiar daca nu au pe stoc, ei comanda la noi, iar masina noastra livreaza in Arad in fiecare miercuri.

Marius
DjBeju

Post by DjBeju »

M-am descurcat in cele din urma.Merci pentru indicatii.Mi s-a spus ca miercuri trebuie sa vina batzul.Acum inteleg mai bine de ce miercuri. :D
Post Reply