Intrebare pentru domnii moderatori

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

paul

Re: Intrebare pentru domnii moderatori

Post by paul »

cauta si ceva SH, sau esti chitit doar pe gamo?
http://www.clubairguns.ro/index.php?opt ... r&Itemid=8
http://www.clubairguns.ro/index.php?opt ... r&Itemid=8 cfx-ul e de recomandat, e din seria veche care sunt mai ok dct cele noi
http://www.clubairguns.ro/index.php?opt ... r&Itemid=8 sau un pcp
qadrian

Post by qadrian »

Salut.
Sunt nou pe aici. Doresc sa achizitionez o carabina ac .. mai exact gamo cfr. Din cate vad pe site este la 1050 ron. Totusi daca te uiti in state este la 250$ (850 ron)cu luneta cu tot. Totusi care este faza.. pana la urma sunt produse in Spania nu? De unde diferenta asta de pret? Macar daca ar fi cu 1050 ron cu tot cu luneta...
Ce parere aveti?
dcrist

Post by dcrist »

Nu mai compara preturile la arme din state cu cele din europa, incearca sa aduci o arma din state aici si vezi ca mai adaugi ~1000$ pe taxe si autorizatii de export de la americani.
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
paul

Post by paul »

in state exista o mare piata de arme,de toate felurile si de la foarte multi producatori,concurenta e pe bune si nu iti permiti sa vinzi cu preturile de pe piata europeana,in plus de asta legile sunt mai permisive dct in batrana europa.
qadrian

Post by qadrian »

Exista 2 modele de gamo cfr? una cu nitro piston si una fara? sau care e diferenta?
acesta de pe site de la arrow de care este?
qadrian

Post by qadrian »

dcrist wrote:Nu mai compara preturile la arme din state cu cele din europa, incearca sa aduci o arma din state aici si vezi ca mai adaugi ~1000$ pe taxe si autorizatii de export de la americani.
bine .. la americani este cat este .. dar o gasesti si la noi in europa pe carabinasypistolas.com la 202 euro (909 ron). desi nu e chiar asa mare diferenta .. totusi este.
americanii au cele mai bune preturi la toate...asta este.
tyby

Post by tyby »

QAdrian - Ce am inteles eu pana acum.
Whisper - faza cu zgomot redus - amortizor
CFR - faza cu teava fixa, armare prin levier
IGT - Inert Gas Tehnology - pistonul tau Nitro.
Deci ce am scris la inceputul topicului, Gamo CFR Whisper IGT, le stie pe toate.
qadrian

Post by qadrian »

tyby wrote:QAdrian - Ce am inteles eu pana acum.
Whisper - faza cu zgomot redus - amortizor
CFR - faza cu teava fixa, armare prin levier
IGT - Inert Gas Tehnology - pistonul tau Nitro.
Deci ce am scris la inceputul topicului, Gamo CFR Whisper IGT, le stie pe toate.

Ok. Deci IGT este calea de urmat am inteles.. nu? Se incarca mai uniform si mai usor.
Dar in timp acest gaz nu scapa din acel piston? trebuie inlocuit sau tine la nesfarsit..? ma refer la conditii normale de utilizare.
tyby

Post by tyby »

Nu am gasit descrieri despre durata de viata a IGT ului. Doar ca tine mai mult de cat arcul, lucreaza la fel in orice conditie de timp cald/frig.
Ramane de vazut dupa ce cumparam 'jucariile'.
tyby

Post by tyby »

Rugam frumos pe domnii de la Arrow sa ne scrie amanunte.
Ei ar fi in masura sa ne dea raspunsuri, dar nu au raspuns deloc la acest subiect. :(
tevez

Post by tevez »

tyby wrote:Nu am gasit descrieri despre durata de viata a IGT ului. Doar ca tine mai mult de cat arcul, lucreaza la fel in orice conditie de timp cald/frig.
Nu ştiu exact de când e modelul, dar e relativ nouă (cel puţin la noi), deci e posibil să fie greu de estimat.
Oricum, la a.c.-uri se duc garnituri, diverse piese de pe la mecanismul de tragere şi arcul...la astea cu
gas-ram nu e cazul. Totul se poate înlocui, numai că e posibil la un moment dat să fie mai dificil de
găsit vreo piesă, sau să nu merite dpdv financiar, dar oricum, până atunci te plictiseşti de ea, sunt
posesori de ac-uri care le au de ani de zile fără probleme.

De răspuns, dl. Radu va răspunde, uneori durează mai mult, ştim cu toţii cum e să ai multe pe cap. :D
7Coline

Post by 7Coline »

tevez wrote:
tyby wrote:Nu am gasit descrieri despre durata de viata a IGT ului. Doar ca tine mai mult de cat arcul, lucreaza la fel in orice conditie de timp cald/frig.
Nu ştiu exact de când e modelul, dar e relativ nouă (cel puţin la noi), deci e posibil să fie greu de estimat.
Oricum, la a.c.-uri se duc garnituri, diverse piese de pe la mecanismul de tragere şi arcul...la astea cu
gas-ram nu e cazul. Totul se poate înlocui, numai că e posibil la un moment dat să fie mai dificil de
găsit vreo piesă, sau să nu merite dpdv financiar, dar oricum, până atunci te plictiseşti de ea, sunt
posesori de ac-uri care le au de ani de zile fără probleme.

De răspuns, dl. Radu va răspunde, uneori durează mai mult, ştim cu toţii cum e să ai multe pe cap. :D
Sfatul meu , trimiteti un mail la gamo sa va zica ce piese se uzeaza in timp si necesita inlocuire si dupa cate focuri . Calculati cat vreti sa folositi arma , si cumparati piesele.In felul asta daca dispare ceva de pe piata sau whatever aveti deja pregatite.
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3

IRESPONSABIL²
valimarele

Post by valimarele »

cel mai probabil se vor uza garniturile(de teava si de piston) pe care le vei schimba dupa vreo 5000 de focuri,asta daca ai chef.eu mi-am schimbat de vreo doua ori arcul cam la 1500 de pelete.
Hatsan AT44-10 LONG BARREL
HW 45 cal 4,5
Shadow 1000 cal 5,5mm,Tasco 3-9x40
Cattalin

Post by Cattalin »

Gata, v-ati luat pustile si nu mai dati pe aici pe forum. Si eu vreau sa imi iau o Gamo CFR Whisper IGT, as vrea sa aflu de la posesorii de asa ceva pareri despre arma, insa cred ca acum sunt ocupati cu trasul.
Post Reply