garantia acopera lanseta rupta?

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
johnnymaf

garantia acopera lanseta rupta?

Post by johnnymaf »

salutare!
Mi-am cumparat sapt. trecuta un cadou: Lanseta Flycor-MR de la Cormoran (Arrow Int. Brasov). Am ajuns acasa, mi-am pus backingul, firul si toate cele...apoi am incercat in camera un cast :). Apoi am prins de fir si am tras sa vad cum se inconvoaie... S-a rupt ca si cum ar fi fost din zahar. Sincer, stiu ca e o prostie, dar n-am tras tare deloc. Ma asteptam sa simt putina tensiune, dar n-am apucat. Inseamna ca s-ar fi rupt la primul peste care as fi incercat sa-l ridic de la picioarele mele?!
Ok..sa spunem ca sunt vinovat. Garantia acopera si incidentul asta? Sau macar e posibil sa o repar? E vorba de ultimul segment, chiar aproape e imbinarea cu al2-lea segment.
O ultima sapt de 2011 odihnitoare!
radu.b

Re: garantia acopera lanseta rupta?

Post by radu.b »

johnnymaf wrote:salutare!
Mi-am cumparat sapt. trecuta un cadou: Lanseta Flycor-MR de la Cormoran (Arrow Int. Brasov). Am ajuns acasa, mi-am pus backingul, firul si toate cele...apoi am incercat in camera un cast :). Apoi am prins de fir si am tras sa vad cum se inconvoaie... S-a rupt ca si cum ar fi fost din zahar. Sincer, stiu ca e o prostie, dar n-am tras tare deloc. Ma asteptam sa simt putina tensiune, dar n-am apucat. Inseamna ca s-ar fi rupt la primul peste care as fi incercat sa-l ridic de la picioarele mele?!
Ok..sa spunem ca sunt vinovat. Garantia acopera si incidentul asta? Sau macar e posibil sa o repar? E vorba de ultimul segment, chiar aproape e imbinarea cu al2-lea segment.
O ultima sapt de 2011 odihnitoare!
Buna ziua si La Multi Ani!
Imi pare rau de incident. Trimiteti va rog lanseta catre noi sa vedem ce s-a intamplat. Mergeti la colegul mei Ionel, la magazin si spuneti ca trebuie sa ajunga la service. Apoi luam legatura si discutam despre lanseta.
Cu respect.
johnnymaf

Re: garantia acopera lanseta rupta?

Post by johnnymaf »

multumesc pt raspuns. am fost la magazin si a spus ca o sa se rezolve, o vor trimite la service (pt inlocuire probabil)... apoi vad daca urmeaza sa platesc ceva sau nu... Colegii dvs sunt foarte 'de treaba'. O zi buna!
Post Reply