Okuma Longbow

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
valir

Okuma Longbow

Post by valir »

Am doua mulinete de acest tip, marimea 50 cu care am pescuit de cateva ori la trena in aceasta toamna-iarna.
Am observat ca daca temperatura era foarte scazuta antireturul mulinetelor nu mai functioneaza normal (scapa). La temperaturi mai crescute, de exemplu in locuinta, mulinetele functioneaza din nou corect.
Care este parerea dumneavoastra despre aceasta problema?
radu.b

Re: Okuma Longbow

Post by radu.b »

valir wrote:Am doua mulinete de acest tip, marimea 50 cu care am pescuit de cateva ori la trena in aceasta toamna-iarna.
Am observat ca daca temperatura era foarte scazuta antireturul mulinetelor nu mai functioneaza normal (scapa). La temperaturi mai crescute, de exemplu in locuinta, mulinetele functioneaza din nou corect.
Care este parerea dumneavoastra despre aceasta problema?
Buna ziua.
Se prea poate ca mulinetele sa trebuiasca curatate, insemnand nu ca dumneavoastra nu ati fi avut grija de ele dar in timp praful isi face loc in locurile permisive (cum ar fi la pick-up sau mecanismul care declanseaza antireturul). Sunt doua variante. Prima veniti cu ele la noi si le rezolva colegul nostru sau daca sunteti o persoana cu inclinatii tehnice, puteti sa desfaceti singur mulineta, spalati-o inauntru cu solutie degresanta (sau un diluant mai putin agresiv) - atentie la piese sa stiti sa le puneti la loc - dupa care gresati cu vaselina speciala de mulinete (se gaseste in magazin) sau mecanisme fine. Este destul de usor cu putina atentie. :D
Cu respect.
Post Reply