Daiwa gs 8 - piese de rezerva
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
jackspinner
Daiwa gs 8 - piese de rezerva
Pana la urma mi-am luat o Daiwa GS8 de 2000 . Vreau de la Arrow sa achizitionez ceva piese de rezerva pentru ea , pinionul central si roata conducatoare , precum si un set de rulmenti . Sper ca nu imi spuneti ca nu comercializati piese pentru ea , sau alte chestii de genul asta , ca le dau raspunsul vostru direct in Germania la Daiwa - Cormoran ( ca doar sunteti dealerul lor ) . Cu respect .
Re: Daiwa gs 8 - piese de rezerva
Buna ziua si La multi ani!jackspinner wrote:Pana la urma mi-am luat o Daiwa GS8 de 2000 . Vreau de la Arrow sa achizitionez ceva piese de rezerva pentru ea , pinionul central si roata conducatoare , precum si un set de rulmenti . Sper ca nu imi spuneti ca nu comercializati piese pentru ea , sau alte chestii de genul asta , ca le dau raspunsul vostru direct in Germania la Daiwa - Cormoran ( ca doar sunteti dealerul lor ) . Cu respect .
Din pacate trebuie sa va spun ca nu comercializam piese de rezerva (asa cum le-ati precizat dumneavoastra). Totusi service-ul nostru va poate rezolva o foarte mare parte din problemele care pot aparea la mulineta cumparata de dumneavoastra. Precizez ca seria GS8 este una dintre cele mai fiabile, iar pe conceptul lui GS8 au fost create foarte multe dintre modelele proiectate de Daiwa.
Cu respect.
-
jackspinner
Sa spunem ca am desfacut-o si le-am pierdut ( le-a aruncat cineva din greseala ) . Ce facem?
Sunati la sediul firmei si cereti cu Adrian de la service si se rezolva problema.jackspinner wrote:Sa spunem ca am desfacut-o si le-am pierdut ( le-a aruncat cineva din greseala ) . Ce facem?
Cu respect0.
-
jackspinner
Multumesc.