cormoran ULF 2m
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
ovidiu_cosmin
cormoran ULF 2m
Buna seara!
Puteti aduce Cormoran ULF LIGHT SPIN varianta de 2m din 3 bucati?
Puteti aduce Cormoran ULF LIGHT SPIN varianta de 2m din 3 bucati?
-
ovidiu_cosmin
Re: cormoran ULF 2m
Buna seara!
Revin cu intrebarea: se poate aduce acest model?
Buna ziua.ovidiu_cosmin wrote:Buna seara!
Vedeti ca ULF a venit. Cautati pe site.
Cu respect.
-
ovidiu_cosmin
Buna seara!
M-am uitat pe site dar nu am gasit varianta care ma intereseaza pe mine,adica cea de 2 m din 3 bucati!
Pe site este varianta de 2.05m 2 bucati.
Puteti sa o aduceti si pe cea din 3 bucati?
Multumesc!
M-am uitat pe site dar nu am gasit varianta care ma intereseaza pe mine,adica cea de 2 m din 3 bucati!
Pe site este varianta de 2.05m 2 bucati.
Puteti sa o aduceti si pe cea din 3 bucati?
Multumesc!
Buna ziua.
Am o singura intrebare. De ce va trebuie din trei bucati? este totusi un bat scurt, iar avantajul tronsoanelor mai scurte cade pe considerentul diferentei prea mici (72cm fata de 107cm), in schimb un bat din trei lucreaza mai urat decat unul din doua.
Cu respect.
Am o singura intrebare. De ce va trebuie din trei bucati? este totusi un bat scurt, iar avantajul tronsoanelor mai scurte cade pe considerentul diferentei prea mici (72cm fata de 107cm), in schimb un bat din trei lucreaza mai urat decat unul din doua.
Cu respect.
-
ovidiu_cosmin
Buna seara!
Doream sa fie cat mai usor de transportat,din aceasta cauza vroiam varianta din 3 bucati.
Este drept ca nu am pus mana nici pe cel din doua bucati.
Sper sa pun mana pe el cat mai curand si poate imi voi schimba parerea!
Multumesc!
Doream sa fie cat mai usor de transportat,din aceasta cauza vroiam varianta din 3 bucati.
Este drept ca nu am pus mana nici pe cel din doua bucati.
Sper sa pun mana pe el cat mai curand si poate imi voi schimba parerea!
Multumesc!
-
Mihail.Radu
Buna ziua,
As dori sa cumpar acest model (ULF Spin 2,05m, 3-15gr), dar as avea o intrebare la care sper sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde.
Nu am vazut specificat nimic despre actiunea lansetei, deoarece doresc sa o folosesc in principal la clean cu rotative (nr 2 si poate 1) si voblere (max 4cm) as vrea sa stiu daca actiunea este mai blanda (plaja de aruncare pare sa sugereze acest lucru) sau este rigida mai degraba potrivita pentru plastice?
Probabil ca pentru aplicatiile mentionate de mine ar fi mai indicat modelul ULX Ultra Light Spin, dar deoarece nu imi permit chiar o lanseta pentru fiecare aplicatie, as dori ceva mai all-round care sa imi permita si folosirea unor naluci mai serioase pentru avat si marlite (asa...in plan secundar).
Va multumesc.
As dori sa cumpar acest model (ULF Spin 2,05m, 3-15gr), dar as avea o intrebare la care sper sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde.
Nu am vazut specificat nimic despre actiunea lansetei, deoarece doresc sa o folosesc in principal la clean cu rotative (nr 2 si poate 1) si voblere (max 4cm) as vrea sa stiu daca actiunea este mai blanda (plaja de aruncare pare sa sugereze acest lucru) sau este rigida mai degraba potrivita pentru plastice?
Probabil ca pentru aplicatiile mentionate de mine ar fi mai indicat modelul ULX Ultra Light Spin, dar deoarece nu imi permit chiar o lanseta pentru fiecare aplicatie, as dori ceva mai all-round care sa imi permita si folosirea unor naluci mai serioase pentru avat si marlite (asa...in plan secundar).
Va multumesc.
Buna ziua.Mihail.Radu wrote:Buna ziua,
Va multumesc.
Ce doriti dumneavoastra nu prea se gaseste. Un bat de clean este cu totul diferit de unul de avat sau marlite cum spuneti.
ULF este un bat medium-light, dar relativ prea ager pentru voblere de clean. Mai degraba va orientati catre ULX. Acum mai este vorba si de mana fiecaruia.
Cu respect.
Buna ziua.
Am si eu nevoie de inelul din varf la o lanseta Cormoran ULF 2.05 3-15 grame
Am fost la magazinele de langa Gara de Nord si la cel de pe Mihai Bravu (cu inelul de varf de la ULF) dar nu exista asa (nici inele Fuji).
Am rugat un prieten sa masoare un un subler inelul direct pe lanseta :
tub - 1,6 mm
diametru intern = 3,5-3.3 mm
diametru extern = 4,8 mm
M-ar interesa mai mult un inel Fuji (daca aduceti modelul/marimea potrivita), daca nu e ok si cel original.
Cred ca modelul PST s-ar potrivi : http://www.hopkinsholloway.co.uk/subcat ... 0109.1.jpg
Multumesc anticipat
Am fost la magazinele de langa Gara de Nord si la cel de pe Mihai Bravu (cu inelul de varf de la ULF) dar nu exista asa (nici inele Fuji).
tub - 1,6 mm
diametru extern = 4,8 mm
M-ar interesa mai mult un inel Fuji (daca aduceti modelul/marimea potrivita), daca nu e ok si cel original.
Cred ca modelul PST s-ar potrivi : http://www.hopkinsholloway.co.uk/subcat ... 0109.1.jpg
Multumesc anticipat
Buna ziua.Guguia wrote:Buna ziua.
tub - 1,6 mm
diametru extern = 4,8 mm
Multumesc anticipat
Nu vreti mai bine sa veiti intr-una din zile pana la noi cu lanseta? Sigur va rezolva Adrian (colegul de la service) fara prea mult efort.
Cu respect.
Din pacate sunt din Piatra-Neamt si nu stiu cand mai am drum spre Bucuresti.
Ideea e ca daca aveati asemenea inele in magazin trimiteam pe cineva din Bucuresti sa mi-l achizitioneze ...
Ideea e ca daca aveati asemenea inele in magazin trimiteam pe cineva din Bucuresti sa mi-l achizitioneze ...
Buna ziua.Guguia wrote:Din pacate sunt din Piatra-Neamt si nu stiu cand mai am drum spre Bucuresti.
Chiar daca sunteti din Piatra Neamt avem la dumneavoastra in oras unicul distribuitor firma Asrom. Mergeti la dansii in magazin si spuneti ca vreti sa lasati lanseta pentru service. Sa ma explic. Piese de schimb dedicate pentru toate produsele pe care le comercializam nu avem, de fapt este aproape imposibil asa ceva. De aceea am sugerat trimiterea lansetei in service pentru ca daca colegul meu nu are inelul, sigur va poate gasi un inlocuitor care sa se potriveasca.
Cu respect.