S-o "incarci" sanatos @Huntere. Este cea mai frumoasa alegere pe care o puteai face de la gamo
Nu-i chiar asa de mare greseala, nu te deziluziona. Pui si un theoben in ea si-o aduci in parametri rapid
Ia zii tu lu' nenea, e daia cu trigger + safe de plastic ? Ca sunt tare curios daca gamo chiar un-tunat toata productia? Initial se stia doar ca cfx-ul vine cu plastice, dupa aceea am vazut si maxima de 5.5 cu plastice multe prin ea,,a ta cum e?
Daca tot vorbiti de munitii si arme pe la bulgari, pe la Ruse unde se gaseste magazinul ala? In Sofia l-am gasit eu...dar e prea departe.
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Merci @Vali >
Le-am dat mail, (pe limba lor a castravetilor) traiasca google translator.
Sunt interesat de ceva nu zic ce, ca-mi dispare iar replica.
Sper sa fie pe la Ruse, intrucat nu am nici un chef sa ajung in Sofia. Poate o punem de un drum peste 2-3 saptamani mai multi doritori ce ceva-uri.
Adica pana imi iese cea de-a doua notificare, pe care dealtfel nici nu am depus-o
Vad ca va intindeti de la luneta la altele
So , una peste alta
am sa pot testa 3 lunete.
Deocamdata am un tasco 4x32 care se duce in spate de la recul. zilele urmatoare am sa-i fac o gaura la suportul din spate .. prietenii stiu de ce.
A doua va fi BSA 4x32 pe care am luat-o la oferta cu laser point si lanterna, de altfel astea imi trebuiau. si decat sa dau 50 euro pe laser si lanterna mai bine 75 si-mi ramane si o luneta.
A treia si probabil cea de baza un Burris Fullfield II 3-9 x 40 pe care am sa prind laserul si lanterna.
O pusca si 3 lunete ? , le inseriezi sau le pui in paralel ?
Asa-ti trebuie, daca ti-ai luat tasco (te-a rimelat ?:D ), acuma dai gauri si-o intepenesti cu capete de electrozi de sudura (vezi ca sta mai tzeapana daca o sudezi definitiv )
Rudy wrote:S-o "incarci" sanatos @Huntere. Este cea mai frumoasa alegere pe care o puteai face de la gamo
Nu-i chiar asa de mare greseala, nu te deziluziona. Pui si un theoben in ea si-o aduci in parametri rapid
Ia zii tu lu' nenea, e daia cu trigger + safe de plastic ? Ca sunt tare curios daca gamo chiar un-tunat toata productia? Initial se stia doar ca cfx-ul vine cu plastice, dupa aceea am vazut si maxima de 5.5 cu plastice multe prin ea,,a ta cum e?
Daca tot vorbiti de munitii si arme pe la bulgari, pe la Ruse unde se gaseste magazinul ala? In Sofia l-am gasit eu...dar e prea departe.
Multumesc.
Nu are decat safe-ul de plastic (cel putin asa cred ca e un material f dur si nu prea iti poti da seama din ce e) in rest e metal.sunt super multumit de calitate pana acum (am trase doar vreo 100 peleturi).mi-ar fi placut ca luneta sa fie reglabila ca distanta focala.
Imi caut o husa cea pe care o am e aiurea.astept sugestii, linkuri etc
poate primesc ceva idei cu privire la utilizare pana acum am tras doar in cutii de pepsi, sticle plastic, tinte
astept
poate primesc ceva idei cu privire la utilizare pana acum am tras doar in cutii de pepsi, sticle plastic, tinte
astept
WW III ?
Se mai poate folosi la trasu' la tinta si scoatera dopurilor (nodurilor) din sipcile din gardul vecinei,
Tu pregateste, ca nu se stie cand intinde duduia rufele pe sarma si se apleaca deasupra ligheanului.
Pe maxima de 5.5 am primit noile triggere de plastic auriu.
Aveți idee grt ivg se mai pot comanda de altundeva decât unchiul Charlie/bob ce nu mai onorează non Us?
Același gând către theoben ptr .22
Stima.
Salutare grup,am o arma cu aer coprimat,Slavia 631 model 77,cal.4,5 pana acum cateva zile ,dupa vechiul reglaj doboram cioara si de la 35-40 metri fara luneta,mai exact duminica m am dat mare armurier si am umblat la catarea de pe foita innaltator si am dereglat o unpic. Mare sfat de la voi cum sa o reglez din nou pentru o mai buna acuratete! Multumesc anticipat!
In primul rand iti sugerez sa o lasi mai moale cu povestile despre datul ciorilor jos cu arma cu aer comprimat. E ilegal si daca tot povestesti asa public cum si ce faci cu arma NELETALA, destinata tirului, s-ar putea sa ramai fara "jucarie".
Doi, descarca si printeaza de pe internet o tinta pentru aer comprimat, plaseaza-o la o distanta de max 20 de metri de locul in care tragi cu grija ca in spatele tintei sa fie un obstacol solid suficient de rezistent sa nu treaca alica mai departe.
Desi de preferat ar fi sa fixezi arma intr-un suport special pentru reglajul aparatelor mecanice sau optice de ochire, dar banuiesc ca n-ai la dispozitie asa ceva, fixeaza arma cat se poate de bine pe saculeti de nisip pusi pe o masa solida. Saculeti poti face din ciorapi vechi umpluti cu nisip uscat sau cu orez, fasole uscata, etc.
Tragi un proiectil, ochind in centru tintei, cu atentie mare ca la declansarea tragaciului sa nu misti arma. Observi locul in care a gaurit tinta si incepi sa faci ajustarile in funtie de ce ai observat (sus-jos si/sau stanga-dreapta) DOAR la foita inaltator. Nu umbla la cuiul catarii (cel aflat la capatul de la gura tevii). Repeta tragerea si reglajele la foita inaltator pana cand proiectilul tras loveste fix unde ai tintit.
Nu cunosc cum sunt reglajele la foita inaltator a armei la care te referi dar aproape toate au un surub de reglaj sus pentru directia sus-jos si un surub lateral pentru reglajul stanga-dreapta.