MITCHELL MULINETA FULL CONTROL 2012/12RUL/200MX018/5,5:1
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
MITCHELL MULINETA FULL CONTROL 2012/12RUL/200MX018/5,5:1
buna ziua! am vazut intr-o oferta a firmei arrow mulineta "MITCHELL MULINETA FULL CONTROL 2012/12RUL/200MX018/5,5:1" ;m-ar interesa sa cumpar acest model si drept urmare rugamintea mea este sa-mi spuneti daca mai exista in depozit, la ce pret si de la ce magazin o pot cumpara :va multumesc!
Re: MITCHELL MULINETA FULL CONTROL 2012/12RUL/200MX018/5,5:1
Buna ziua.trabucco wrote:buna ziua! am vazut intr-o oferta a firmei arrow mulineta "MITCHELL MULINETA FULL CONTROL 2012/12RUL/200MX018/5,5:1" ;m-ar interesa sa cumpar acest model si drept urmare rugamintea mea este sa-mi spuneti daca mai exista in depozit, la ce pret si de la ce magazin o pot cumpara :va multumesc!
Daca mulineta ati gasit-o pe site inseamna ca exista in depozit. Pretul este tot cel de pe site. Puteti merge la orice magazin (din lista cu adrese de magazin) si sa o cumparati, iar daca nu o au pe moment lasati comanda si in maxim o saptamana(daca este magazin din provincie) o aveti.
Cu respect.
n-am mai asteptat raspunsul dv, am gasit-o la mag de pe duca de unde am si cumparat-o deja...raman de vazut calitatea performantele si fiabilitatea intrucat undeva pe talpa mulinetei intr-un cerculet mititel apare la fel de mic "made in china":( motiv pt care sunt un pic dezamagit si ingrijorat totodata... asta e...multumesc oricum!
Buna ziua.trabucco wrote:n-am mai asteptat raspunsul dv, am gasit-o la mag de pe duca de unde am si cumparat-o deja...raman de vazut calitatea performantele si fiabilitatea intrucat undeva pe talpa mulinetei intr-un cerculet mititel apare la fel de mic "made in china":( motiv pt care sunt un pic dezamagit si ingrijorat totodata... asta e...multumesc oricum!
Nu trebuie sa va faceti griji. Sunt firme mari care produc in fabricile asiatice, nu doar in tara lor de origine. Motivele sunt strict economice, dar fara rabat la calitate. Difrentele de executie exista fara doar si poate dar si diferentele de pret sunt pe masura.
Cu respect.