Salut,vreau sa-mi spuneti pretul la care se gaseste la magazin sau,mai bine spus,pretul la care se poate aduce,ca in Timisoara nu sunt pe stoc.
Exista de 3,90m/3,5lbs,dar pe mine ma intereseaza de 3,75lbs.Se fac oferte?->vreau trei bucati.La ce pret le pot lua de la Arrow din Timisoara?Cat dureaza pana le primesc,in caz ca fac comanda?
Daiwa Emblem 3,90m/3,75lbs,inel plecare de 50mm
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Daiwa Emblem 3,90m/3,75lbs,inel plecare de 50mm
Buna ziua.
Nu trebuie facuta comanda speciala. Aceasta lanseta o aducem frecvent. Daca nu exista in magazinul din Timisoara le trimit. Trebuie sa mergeti saptamana viitoare la colegul meu Iulian si sa le luati.
Pretul lor este 760lei/buc..
Cu respect.
Nu trebuie facuta comanda speciala. Aceasta lanseta o aducem frecvent. Daca nu exista in magazinul din Timisoara le trimit. Trebuie sa mergeti saptamana viitoare la colegul meu Iulian si sa le luati.
Pretul lor este 760lei/buc..
Cu respect.
Salut.A sosit clipa sa fac pasul.
Care mai este pretul pentru Emblem de 3,90m si 3,75lbs?Vad ca aici pe site e undeva la 690lei->ar fi super sa fie asa.
Intrebarea mea este daca fac comanda ptr. 4 betze,cat timp va trebui sa astept dupa ele?Adica mai exista in tara sau trebuie sa astept alt lot de marfa?Puteti sa verificati daca aceasta lanseta mai este disponibila la magazinele din tara si daca mai aveti exemplare la pretul vechi?La 4 bucati se fac cumva ceva reduceri de criza?
..nu de alta dar chiar si 50-100lei reducere ar fi ceva pe seceta asta.
Oricum,sunt interesat serios de aceste betze si astept un raspuns,eventual puteti sa ma suna-ti direct sa stam de vorba.
Tel:0743655400(Raimund)
As vrea betzele pana la mijlocul lui iunie daca se poate.
Care mai este pretul pentru Emblem de 3,90m si 3,75lbs?Vad ca aici pe site e undeva la 690lei->ar fi super sa fie asa.
Intrebarea mea este daca fac comanda ptr. 4 betze,cat timp va trebui sa astept dupa ele?Adica mai exista in tara sau trebuie sa astept alt lot de marfa?Puteti sa verificati daca aceasta lanseta mai este disponibila la magazinele din tara si daca mai aveti exemplare la pretul vechi?La 4 bucati se fac cumva ceva reduceri de criza?
Oricum,sunt interesat serios de aceste betze si astept un raspuns,eventual puteti sa ma suna-ti direct sa stam de vorba.
Buna ziua.Neamtul wrote:Salut.A sosit clipa sa fac pasul.![]()
Care mai este pretul pentru Emblem de 3,90m si 3,75lbs?Vad ca aici pe site e undeva la 690lei->ar fi super sa fie asa.![]()
Intrebarea mea este daca fac comanda ptr. 4 betze,cat timp va trebui sa astept dupa ele?Adica mai exista in tara sau trebuie sa astept alt lot de marfa?Puteti sa verificati daca aceasta lanseta mai este disponibila la magazinele din tara si daca mai aveti exemplare la pretul vechi?La 4 bucati se fac cumva ceva reduceri de criza?..nu de alta dar chiar si 50-100lei reducere ar fi ceva pe seceta asta.
Oricum,sunt interesat serios de aceste betze si astept un raspuns,eventual puteti sa ma suna-ti direct sa stam de vorba.![]()
Deocamdata in depozit nu am pe stoc. Ramane sa verific la magazine si o sa primiti raspunsul de la colegul meu de la vanzari.
Cu respect.
Am verificat si din pacate nu am gasit nici in magazine. Ramane sa asteptam marfa.Neamtul wrote:Salut.A sosit clipa sa fac pasul.![]()
Care mai este pretul pentru Emblem de 3,90m si 3,75lbs?Vad ca aici pe site e undeva la 690lei->ar fi super sa fie asa.![]()
Intrebarea mea este daca fac comanda ptr. 4 betze,cat timp va trebui sa astept dupa ele?Adica mai exista in tara sau trebuie sa astept alt lot de marfa?Puteti sa verificati daca aceasta lanseta mai este disponibila la magazinele din tara si daca mai aveti exemplare la pretul vechi?La 4 bucati se fac cumva ceva reduceri de criza?..nu de alta dar chiar si 50-100lei reducere ar fi ceva pe seceta asta.
Oricum,sunt interesat serios de aceste betze si astept un raspuns,eventual puteti sa ma suna-ti direct sa stam de vorba.![]()
Tinem legatura.
Cu respect.
Salut.Am comandat varianta de 3,90m 3,5lbs.Cu astea ma impac de minune.->cred ca am vb noi ieri la tel.? 
Nu, nu am avut placerea. Cred ca ati vorbit cu unul dintre colegii de la Vanzari. Ramane atunci sa asteptati marfa de la Daiwa.Neamtul wrote:Salut.Am comandat varianta de 3,90m 3,5lbs.Cu astea ma impac de minune.->cred ca am vb noi ieri la tel.?
Cu respect.