defectiuni
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
defectiuni
cine stie ce defectiuni pot surveni la armele baikal IJ 43E?as dori si eu niste raspunsuri deoarece vreau sa-mi achizitionez una.mersi.
yo'
-
cristian dinca
Re: defectiuni
valy86 wrote:cine stie ce defectiuni pot surveni la armele baikal IJ 43E?as dori si eu niste raspunsuri deoarece vreau sa-mi achizitionez una.mersi.
Niciuna.Eu am un ij 43 EM de 12 ani si nu am avut nici o problema.Poate doar lemnul din care este facut patul si pana sa fie de o calitate mai slaba dar in rest nimic.Poti sa o achizitionezi cu incredere ca nu te va dezamagi.
Mai bine taci si lasi impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Buna ziua.
Toate defectiunile aparute la acest model de arma s-au datorat modului de utilizare. Atat clasica cat si bock-ul sunt arme cat se poate de fiabile. Important este ca imediat dupa cumparare sa curatati foarte bine arma de unsorile de conservare din fabrica, dupa care sa o ungeti cu ulei de mecanism, recomandabil Ballistol.
Cu respect.
Toate defectiunile aparute la acest model de arma s-au datorat modului de utilizare. Atat clasica cat si bock-ul sunt arme cat se poate de fiabile. Important este ca imediat dupa cumparare sa curatati foarte bine arma de unsorile de conservare din fabrica, dupa care sa o ungeti cu ulei de mecanism, recomandabil Ballistol.
Cu respect.
Re: defectiuni
sare siguranta automat dupa primul foc.
nu se asigura la incarcare. stiu pe unu care a aruncat 2 focuri din greseala datorita acestei defectiuni.
prima este foarte des intalnita.si nu prea are remediu.
dar asta nu inseamna ca nu e cum sa scris mai sus.
nu se asigura la incarcare. stiu pe unu care a aruncat 2 focuri din greseala datorita acestei defectiuni.
prima este foarte des intalnita.si nu prea are remediu.
dar asta nu inseamna ca nu e cum sa scris mai sus.