intrebare lanseta

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
darius123

intrebare lanseta

Post by darius123 »

Buna ziua! am o nelamurire in privinta unei lansete!!! am fost in magazin si m-i sa recomandat o lanseta RON THOMPSON LONG BOW CARP!!! am luat-o si acasa nu am gasit nimic de aceasta lanseta nici pe internet, iar pe lanseta scrie numai OKUMA, nimic de Ron Thompson!!! vanzatoarea zicea k e Ron Thompson, dar pe lanseta nu scria.eu am plecat sa cumpar Eliminator-ul de la Cormoran, dar vanzatoarea mi-a laudat ac lanseta! astept sa ma lamuriti daca este Okuma sau Ron Thompson si despre calitatea ei....Va multumesc!!
radu.b

Re: intrebare lanseta

Post by radu.b »

darius123 wrote:Buna ziua! am o nelamurire in privinta unei lansete!!! am fost in magazin si m-i sa recomandat o lanseta RON THOMPSON LONG BOW CARP!!! am luat-o si acasa nu am gasit nimic de aceasta lanseta nici pe internet, iar pe lanseta scrie numai OKUMA, nimic de Ron Thompson!!! vanzatoarea zicea k e Ron Thompson, dar pe lanseta nu scria.eu am plecat sa cumpar Eliminator-ul de la Cormoran, dar vanzatoarea mi-a laudat ac lanseta! astept sa ma lamuriti daca este Okuma sau Ron Thompson si despre calitatea ei....Va multumesc!!
Buna ziua.
Nu este nici o problema. Se poate colega mea sa fi gresit. Furnizorul marcilor Okuma si Ron Thompson este acelasi. Aceasta cred ca este sursa greselii. Lanseta este ok se comporta bine la pescuit. Este "lanseta cu pret corect", nu reprezinta varful betelor de crap dar va puteti baza pe ea fara probleme. Sunt comparabile calitativ atat Eliminator cat si LongBow.
O zi buna.
Radu
darius123

Post by darius123 »

Pana la urma am fost inapoi la magazin si am schimbat lanseta cu Eliminator-ul... dupa multe cautari pe internet si citiind forum-uri, am luat aceasta decizie!!! poate nu este una corecta...dar nu prea am gasit pareri despre LONG BOW!!! poate avea dreptate vanzatoarea k este mai reusita, dar asa sunt impacat k am ales-o eu :)) :)) :))!!! La bani acestia nu vreau varful lansetelor, dar am zis sa nu fie pacat de acea OKUMA POWER LINER pe care de mult o urmaresc!!! M-i sa parut mai rigid Eliminator-ul, ceea ce imi da o siguranta intr-o lansare daca fortez!!!Va multumesc...
radu.b

Post by radu.b »

darius123 wrote:Pana la urma am fost inapoi la magazin si am schimbat lanseta cu Eliminator-ul... dupa multe cautari pe internet si citiind forum-uri, am luat aceasta decizie!!! poate nu este una corecta...dar nu prea am gasit pareri despre LONG BOW!!! poate avea dreptate vanzatoarea k este mai reusita, dar asa sunt impacat k am ales-o eu :)) :)) :))!!! La bani acestia nu vreau varful lansetelor, dar am zis sa nu fie pacat de acea OKUMA POWER LINER pe care de mult o urmaresc!!! M-i sa parut mai rigid Eliminator-ul, ceea ce imi da o siguranta intr-o lansare daca fortez!!!Va multumesc...
Ok! :D Este alegerea dumneavoastra. Fir intins! Si sa o stapaniti sanatos! :D
Cu respect.
Radu
Post Reply