Pareri BSA ULTRA 5,5

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
floarea_mihai

Pareri BSA ULTRA 5,5

Post by floarea_mihai »

Buna ziua ,
Doresc cat mai curand sa mi fac permis pentru a trage legal cu aceste arme si vreau sa aflu parerile dvs in legatura cu pcp de pe site-ul arrow-romania si anume BSA ULTRA 5,5 (174 m/s). Neincrederea mea in aceasta arma vine dintr-un motiv foarte simplu si anume pretul ei foarte scazut(~900lei) in conditiile in care orice arma pcp noua este peste 2000 lei , asa incat as avea o serie de intrebari :

1- La ce distante se poate trage decent cu aceasta arma avand in vedere puterea ei (174m/s).
2- Daca cineva cunoaste acest tip de arma , se poate creste viteza proiectilului la 220 m/s ? pentru ca am vazut ce poate face gamo CFX 5,5 care are 220m/s , iar acea arma inafara de sistemul de incarcare al peletului e o arma impecabila.
3- In aceleasi conditii ca si pt intrebarea nr 2, cate peleturi poate trage aceasta arma pana va incepe sa piarda din razanta?

Rog pe cineva care are o arma de pe site ul lor , am vazut acele springuri foarte ieftine sa mi spuna cum se simte arma la 170-180 m/s , adica sa nu dau banii degeaba intelegeti ce vreau sa spun , ca mai apoi sa mi para rau ...Si da , am vazut HATSANURI at44 ,bt65 nu ma atrag cum ma atrage arma asta ca si aspect vorbind aici lasand la o parte pretul .

ASTEPT PARERI!!! multumesc .
Post Reply