ajutor!!!

Intrebari cu caracter general despre armele cu aer comprimat.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
delta fox

ajutor!!!

Post by delta fox »

buna ziua...am o mare problema...mi-am luat o luneta gamo 6x40 WR...e pusa p un hunter 440 (se vede la semnatura)...din cauza reculului i s-a desurubat un surub de la prinderea monobloc cu care am cumparat-o...unul din suruburile care tine cilindrul lunetei...pot gasi la arrow de cumparat surubul lipsa???sper ca exprimarea mea cu privire la defectiune e clara...
gamo delta fox 4,5 4x28TV.hunter 440 5,5 6x40WR
radu.b

Re: ajutor!!!

Post by radu.b »

delta fox wrote:buna ziua...am o mare problema...mi-am luat o luneta gamo 6x40 WR...e pusa p un hunter 440 (se vede la semnatura)...din cauza reculului i s-a desurubat un surub de la prinderea monobloc cu care am cumparat-o...unul din suruburile care tine cilindrul lunetei...pot gasi la arrow de cumparat surubul lipsa???sper ca exprimarea mea cu privire la defectiune e clara...
Buna ziua
Cred ca cel mai indicat este sa dati un telefon 021.221.06.90 si luatilegatura direct cu colegul meu Adrian si sper sa va rezolve problema.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
tipirigpipirig

Post by tipirigpipirig »

radu.b wrote:
delta fox wrote:da totusi care ar fi luneta cea mai potrivita pt hunter-ul 440...
Buna ziua.
Parerea mea sa luati luneta din gama celor de la Gamo, o 6x40 cred ca este foarte buna.
O zi buna si tinem legatura.
Cu respect.
Radu
radu.b wrote:... Luneta Norconia este foarte buna daca doriti sa o montati pe o arma de vanatoare.
Exista doua inconveniente daca doriti sa o montati pe arma AC. Primul ar fi ca nu isi gaseste utilitatea sa folositi o luneta asa puternica, nu bate arma la cat mareste luneta.
Al doilea ar fi ca armele AC au recul invers fata de armele de vanatoare si am intalnit cazuri in care s-a desprins reticolul lunetei si nu stiam de ce, clientul fiind foarte revoltat pentru ca a cheltuit destui bani ca sa aibe o luneta performanta pe o arma AC, pana cand le-a explicat un armurier foarte bun, cu care colaboram...
radu.b wrote:
delta fox wrote:buna ziua...am o mare problema...mi-am luat o luneta gamo 6x40 WR...e pusa p un hunter 440 (se vede la semnatura)...din cauza reculului i s-a desurubat un surub de la prinderea monobloc cu care am cumparat-o...unul din suruburile care tine cilindrul lunetei...pot gasi la arrow de cumparat surubul lipsa???sper ca exprimarea mea cu privire la defectiune e clara...
Buna ziua
Cred ca cel mai indicat este sa dati un telefon 021.221.06.90 si luatilegatura direct cu colegul meu Adrian si sper sa va rezolve problema.
...
- deci dupa toate sfaturile: - sunati pe Adrian SA VA REZOLVE problemele (ca eu am facut vinzarea)! pe hunter nu merge luneta gamo (asta daca nu tii arma mai mult in cui) - poate pe cfx; trebuia macar norconia. de doi ani am asa ceva pe hunter si nu-s probleme.
- concluziile... le trage fiecare!
Cu respect.
- delta fox - pe viitor sa ai incredere in cei ce folosesc lunete pentru a trage si nu pentru a le vinde :( (cel ce ti-a zis de norconia stia ce zice)
cristib

Post by cristib »

tipirigpipirig wrote:
radu.b wrote:
delta fox wrote:da totusi care ar fi luneta cea mai potrivita pt hunter-ul 440...
Buna ziua.
Parerea mea sa luati luneta din gama celor de la Gamo, o 6x40 cred ca este foarte buna.
Cu respect.
Radu
radu.b wrote:... Luneta Norconia este foarte buna daca doriti sa o montati pe o arma de vanatoare.
Exista doua inconveniente daca doriti sa o montati pe arma AC. Primul ar fi ca nu isi gaseste utilitatea sa folositi o luneta asa puternica, nu bate arma la cat mareste luneta.
Al doilea ar fi ca armele AC au recul invers fata de armele de vanatoare si am intalnit cazuri in care s-a desprins reticolul lunetei si nu stiam de ce, clientul fiind foarte revoltat pentru ca a cheltuit destui bani ca sa aibe o luneta performanta pe o arma AC, pana cand le-a explicat un armurier foarte bun, cu care colaboram...
radu.b wrote:
Buna ziua
...
- deci dupa toate sfaturile: - sunati pe Adrian SA VA REZOLVE problemele (ca eu am facut vinzarea)! pe hunter nu merge luneta gamo (asta daca nu tii arma mai mult in cui) - poate pe cfx; trebuia macar norconia. de doi ani am asa ceva pe hunter si nu-s probleme.
Cu respect.
- delta fox - pe viitor sa ai incredere in cei ce folosesc lunete pentru a trage si nu pentru a le vinde :( (cel ce ti-a zis de norconia stia ce zice)
Acum vorbind pe bune cred ca ati exagerat domnule tipirig. Luneta Gamo 6x40 e mai mult decat buna pt un spring. O spun eu pt ca am folosit-o si pot spune ca si cei care au tras cu arma mea au avut aceeasi parere. Faptul ca cineva a stricat un surub nu e relevant pt gama respectiva.
tipirigpipirig

Post by tipirigpipirig »

cristib wrote:...Luneta Gamo 6x40 e mai mult decat buna pt un spring. O spun eu pt ca am folosit-o si pot spune ca si cei care au tras cu arma mea au avut aceeasi parere...
- eu nu am sugerat ca nu este buna si cred ca ai folosit-o cu succes pe spring, dar desi nu mai tin minte ce arma ai, sint sigur ca nu era hunter caci acolo nu mai este atit de buna. din pacate (sau din fericire) delta_ fox are hunter si a specificat asta.
delta fox

Post by delta fox »

multumesc mult pt raspunsuri...o sa-l sun p domnul Adrian...si inca ceva...luneta aluneca din prinderea ei...(nu d p sina)i-am pus banda izolatoare intre cilindru lunetei si prindere...dar...fara rezultate...vre-un sfat ceva???
gamo delta fox 4,5 4x28TV.hunter 440 5,5 6x40WR
tipirigpipirig

Post by tipirigpipirig »

- eu am pus cauciuc striat de aproximativ 1-1,5mm, dar nu in jurul "tubului" lunetei ci doar pe partea de jos la ambii suporti. detalii mai gasesti aici: http://www.clubairguns.ro/forum/viewtopic.php?t=1341 important cum si unde pui antisocul - sfaturi si poze vezi aici: http://www.clubairguns.ro/forum/viewtop ... 93&start=0
radu.b

Post by radu.b »

tipirigpipirig wrote:
radu.b wrote:
Buna ziua.
Cu respect.
Radu
radu.b wrote:
Buna ziua
...
Cu respect.
Buna ziua.
Daca v-ati montat o luneta Norconia pe arma AC va felicit :D ...pentru ca a rezistat atat fara sa ase desprinda reticolul... cum am mai spus, adica cel care le vinde si nu le foloseste :twisted: .
Daca ati fi citit toate raspunsurile mele(adica a celui care le vinde si nu le foloseste :twisted:) ati fi vazut ca ce am postat sunt sfaturile celui mai bun armurier care exista in acest moment in tara. Daca doriti sa luati legatura cu el va spun adresa si puteti merge sa-l intrebati personal...pentru ca pe cel care le vinde si nu le foloseste :twisted: nu il credeti.
Pe de alta parte dumneavoastra ati cumparat luneta acum doi ani si nu pot fi decat foarte incantat de faptul ca produsele comercializate de noi sunt rezistente si aduc un plus valoare pentru clientii nostri...dar personal vand aceste lunete de 11 ani si va rog sa ma credeti ca am vazut toate variantele posibile(sau poate nu) legate de acestea. Sa nu ma intelegeti gresit. Lunetele Norconia sunt ok. Dar nu sunt ce trebuie pentru armele AC.
Surub de prindere de la prinderea de luneta va rog sa ma credeti ca nu am ca produs la vanzare. Nu era normal sa-i fac legatura cu colegul meu? Nu de alta, dar nu era mai bine sa vorbeasca direct decat sa fiu telefonu' fara fir? Daca Adrian ii da si alte sfaturi, care mie nu-mi vin in minte pe moment? Cred in continuare ca raspunsurile mele au fost de bun simt si nu cred ca altcineva ar fi raspuns altfel.
"-concluziile...le trage fiecare!" vorba dumneavoastra. :D
Nu va suparati ca sunt mai caustic, dar categorisirea dumneavoastra m-a impins catre acest lucru.
O zi buna.
Cu respect.
Radu
Post Reply