buna
trag de teava pentru armare si nu se armeaza, am desfacut arma iar la tragaci are o piesa rupta cred ca este exact cea cere trebuie sa tina arma incarcata.arcul are 40 spire este cel original__??
de unde pot cumpara tragaciul cu totul, setul de garnituri, arcul.
multumesc pentru raspunsuri
problema gamo hunter realtree.25(6.35)
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
geowhisperx.22
-
geowhisperx.22
Re: problema gamo hunter realtree.25(6.35)
nimeni nimic??
Salut,
Am aşteptat poate intră dl.Radu de la Arrow, dar probabil închiderea de an nu-i permite. Un service specializat
este soluţia. La Arrow sau la MLD Guns este cel mai recomandat să apelezi. Fiind gamo, cred că nu prea mai au
niciun secret pentru armurierii de mai sus respectivele arme.
Poţi comanda piese şi de pe net (nu şi ţevi desigur) dar trebuie să fi sigur că se potrivesc, să ştii sigur că se pot
monta de către oricine (să n-ai nevoie de scule speciale) şi să şi trimită în România respectivul site. Nu ştiu nr.
de la service-ul Arrow dar sigur a fost publicat pe aici pe site. S-ar putea să fie necesară comandarea piesei din
Spania deci e bine să te înarmezi şi cu niscaiva răbdare.
Am aşteptat poate intră dl.Radu de la Arrow, dar probabil închiderea de an nu-i permite. Un service specializat
este soluţia. La Arrow sau la MLD Guns este cel mai recomandat să apelezi. Fiind gamo, cred că nu prea mai au
niciun secret pentru armurierii de mai sus respectivele arme.
Poţi comanda piese şi de pe net (nu şi ţevi desigur) dar trebuie să fi sigur că se potrivesc, să ştii sigur că se pot
monta de către oricine (să n-ai nevoie de scule speciale) şi să şi trimită în România respectivul site. Nu ştiu nr.
de la service-ul Arrow dar sigur a fost publicat pe aici pe site. S-ar putea să fie necesară comandarea piesei din
Spania deci e bine să te înarmezi şi cu niscaiva răbdare.
-
geowhisperx.22
am nevoie de piesele din poza de mai jos. 
http://img406.imageshack.us/i/231220104 ... x1200.jpg/[/url]
++ arc original
+++ garnituri.
arcul actual are 40 spire, grosime 3 mm, lungime de 30 cm. este mai mare decat cel original__?? pot sa il pun pe gamo whisper de 5.5??
nu vreau sa apelez la service arrow sau alte service-uri.
sant din cugir jud alba iar fabrica de arme inva functioneaza.o sa se ocupe cei de acolo .
daca se poate face comanda prin magazinele arrow atunci o sa apelez la service-ul lor.

http://img406.imageshack.us/i/231220104 ... x1200.jpg/[/url]
++ arc original
+++ garnituri.
arcul actual are 40 spire, grosime 3 mm, lungime de 30 cm. este mai mare decat cel original__?? pot sa il pun pe gamo whisper de 5.5??
nu vreau sa apelez la service arrow sau alte service-uri.
sant din cugir jud alba iar fabrica de arme inva functioneaza.o sa se ocupe cei de acolo .
daca se poate face comanda prin magazinele arrow atunci o sa apelez la service-ul lor.
Încearcă şi aici: http://www.clubairguns.ro/forum/login.php
Acolo intră des pasionaţii de a.c., unii sunt super-meseriaşi în domeniu.
Succes!
Acolo intră des pasionaţii de a.c., unii sunt super-meseriaşi în domeniu.
Succes!
Buna ziua si La Multi Ani!geowhisperx.22 wrote:buna
trag de teava pentru armare si nu se armeaza, am desfacut arma iar la tragaci are o piesa rupta cred ca este exact cea cere trebuie sa tina arma incarcata.arcul are 40 spire este cel original__??
de unde pot cumpara tragaciul cu totul, setul de garnituri, arcul.
multumesc pentru raspunsuri
Imi cer scuze de intarziere. Cel mai bine este sa veniti cu arma direct la noi la service sau daca sunteti din provincie si este prea departe, lasati arma la magazinul de unde ati luat-o pentru service.
Cu respect.
-
geowhisperx.22
problema a fost rezolvata.
am inlocuit blocul tragaci, garniturile si arcul . acum functioneaza in parametrii normali.
multumesc de sfaturi.
am inlocuit blocul tragaci, garniturile si arcul . acum functioneaza in parametrii normali.
multumesc de sfaturi.
Le-ai înlocuit tu sau la service la Arrow? Oricum, bine că ai rezolvat.geowhisperx.22 wrote:problema a fost rezolvata.
multumesc de sfaturi.
-
geowhisperx.22
le-am inlocuit eu . .