Legislatie...unde poti, unde nu poti folosi arma...etc..
Stiu ca informatiile astea sunt prin celelante topicuri dar mi se par foarte vagi si foarte imprastiate.
Mulstumesc frumos.
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Acolo se incadreaza.balauru wrote:Alta intrebare... am psu ohii pe un pistol GAMO PX-107...ma gandesc ca pt inceput e bun pt ca inca o data repet sunt incepator, nu am tras cu pistol cu alice niciodata....in fine vad prin lege ca scrie ceva si de arme de agrement si de arme de tir sportiv..asta in ce categorie se incadreaza?
Ai voie sa o porti dar daca nu e arma cu cartuse cu gaz sau cauciuc nu ai voie sa o folosesti in legitima aparare.balauru wrote:alta intreabare... am voie sa port arma la mine? am voie sa trag cu ea in legtima aparare?
NU!!!balauru wrote:Alta intrebare... am psu ohii pe un pistol GAMO PX-107...ma gandesc ca pt inceput e bun pt ca inca o data repet sunt incepator, nu am tras cu pistol cu alice niciodata...
Bun, si daca ai la tine o macara plutitoare de 400Tone, ai sa te aperi cu ea?balauru wrote:Ce aiurea... pai daca eu am pistolul cu alice la mine si sar 10 sa ma bata eu ce le zic? stati putin ca eu nu am voie sa ma apar cu pistol cu alice... legi de cacat... politicieni de cacat...
poate daca il folosesti ca bumerang sau ca ciocan sa iti foloseasca la autoaparare, in rest de multe ori nu gaureste tinta de hartie la 4 metribalauru wrote:Ce aiurea... pai daca eu am pistolul cu alice la mine si sar 10 sa ma bata eu ce le zic? stati putin ca eu nu am voie sa ma apar cu pistol cu alice... legi de cacat... politicieni de cacat...