emisiuni bune cu pescuit
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
constantin
emisiuni bune cu pescuit
De ce nu intrati intr-o lume a emisiunilor bune cu pescuit in Romania. Exista conditii bune pentru megareportaje mai bune decat cele decat Rex Hunt. Va trebuie oameni cu adevarat pasionati si care nu-s morti in fata camerei de luat vederi. O imagine si o reclama buna la firma 
Producatorul emisiunii "Fir Intins" e Antena 1. Arrow e sponsorul acestei emisiuni. Suma pe care noi Arrow o platim in cadrul acestui parteneriat, este pentru noi, foarte mare relativ la veniturile noastre. Pentru Antena 1, suma e foarte mica si ca atare, pentru realizarea acestei emisiuni, aloca un buget foarte mic. Astfel, realizatorul Radu Silea, salariatul Antenei 1 si prietenul nostru, este si cameraman, si reporter, si sunetist, si ing. de lumini, face si montajul in studio si alte lucruri la care eu nu ma pricep, primeste camera cand si cand, merge la filmari cateodata cu masina lui personala sau cu una de la noi, etc.
In consecinta, emisiunea are de suferit.
Noi nu putem cheltui mai mult decat atat, iar Antena 1 are bugetele in concordanta cu incasarile. Aparent e un cerc vicios.
Probabil ca solutia ar fi ca o televiziune sa investeasca mult intr-o astfel de productie, sa realizeze o emisiune profi, sa o difuzeze la o ora de mare (nu maxima) audienta si sa incaseze din publicitate de la firme cu produse adresate aceleiasi audiente (bere, telefonie mobila, auto, etc.). Asta cred eu, un om care a vazut o televiziune doar pe afara. Realitatea ar putea fi alta.
Daca s-ar putea face mai mult sau nu cu aceleasi resurse, eu nu stiu.
Daca aveti o propunere concreta, spuneti-o.
Marius Cocarla
In consecinta, emisiunea are de suferit.
Noi nu putem cheltui mai mult decat atat, iar Antena 1 are bugetele in concordanta cu incasarile. Aparent e un cerc vicios.
Probabil ca solutia ar fi ca o televiziune sa investeasca mult intr-o astfel de productie, sa realizeze o emisiune profi, sa o difuzeze la o ora de mare (nu maxima) audienta si sa incaseze din publicitate de la firme cu produse adresate aceleiasi audiente (bere, telefonie mobila, auto, etc.). Asta cred eu, un om care a vazut o televiziune doar pe afara. Realitatea ar putea fi alta.
Daca s-ar putea face mai mult sau nu cu aceleasi resurse, eu nu stiu.
Daca aveti o propunere concreta, spuneti-o.
Marius Cocarla