o intrebare pt arrow
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
maweryck
o intrebare pt arrow
va rog sa-mi spuneti daca articolele de pescuit se comercializeaza si pe internet cu livrare la domiciliu
Imi pare rau sa va dazamagesc, site-ul nostru nu este un magazin virtual si nici nu va fi in viitorul apropiat, din doua motive:
-nu dorim sa concuram in nici un fel numarul mare de magazine ce se aprovizioneaza de la noi;
-nu avem organizarea si logistica necesara pentru livrari en detail prin posta.
Acest fapt nu inseamna ca nu putem face fata solicitarilor punctuale venite de la Dvs. Comenzile se vor livra in functie de orasul Dvs. de resedinta, prin unul din magazinele noastre sau prin unul din magazinele clientilor nostri din teritoriu.
Marius Cocarla
-nu dorim sa concuram in nici un fel numarul mare de magazine ce se aprovizioneaza de la noi;
Acest fapt nu inseamna ca nu putem face fata solicitarilor punctuale venite de la Dvs. Comenzile se vor livra in functie de orasul Dvs. de resedinta, prin unul din magazinele noastre sau prin unul din magazinele clientilor nostri din teritoriu.
Marius Cocarla
-
Guest
-
Marius
Desigur ca nu castigam nimic daca pescarii cumpara prin intermediari produsele noastre mai scump, dar haideti sa vedem ce putem pierde daca le facem acestora o concurenta (dupa mine) neloiala.
Avem momentan un trafic de aprox. 2000 de vizitatori pe luna. Sa presupunem ca jumatate din ei ar cumpara ceva de la noi comandand on-line, adica 1 mie de clienti, in timp ce magazinele ce se aprovizioneaza de la noi totalizeaza sute de mii de clienti. Acesta este aspectul cel mai putin important.
Principalul motiv este legat de aspectul moral al afacerii noastre. Nu putem convinge un responsabil (patron, administrator, gestionar) de magazin sa cumpere produsele importate de noi (en-gros spre revanzare) ca pe urma tot noi sa vindem pescarilor (care ar putea fi clientii lui) aceleasi produse la un pret mai mic decat cel practicat de aceste magazine. E total lipsit de etica.
Marius Cocarla
Avem momentan un trafic de aprox. 2000 de vizitatori pe luna. Sa presupunem ca jumatate din ei ar cumpara ceva de la noi comandand on-line, adica 1 mie de clienti, in timp ce magazinele ce se aprovizioneaza de la noi totalizeaza sute de mii de clienti. Acesta este aspectul cel mai putin important.
Principalul motiv este legat de aspectul moral al afacerii noastre. Nu putem convinge un responsabil (patron, administrator, gestionar) de magazin sa cumpere produsele importate de noi (en-gros spre revanzare) ca pe urma tot noi sa vindem pescarilor (care ar putea fi clientii lui) aceleasi produse la un pret mai mic decat cel practicat de aceste magazine. E total lipsit de etica.
Marius Cocarla
-
florin
-
DANY
BAT DE MUSCARIT
[quote="Arrow"]Imi pare rau sa va dazamagesc, site-ul nostru nu este un magazin virtual si nici nu va fi in viitorul apropiat, din doua motive:
Marius Coc
SALUT SUNT DANY DE CURAND MI-AM LUAT UN BAT DE MUSCARIT(RON THOMPSON AREZZO)SI NICI DUPA CATEVA IESIRI(MAI EXACT 5)AM OBSERVAT CA DEJA LA INELUL DIN VARF SE FAC NISTE CANALE.CHIAR ASA DE PROASTA CALITATE SA FIE BATUL?CUM AS PUTEA SA FAC ROST DE UN ALT INEL PTR AL SCHIMBA ?
Marius Coc
SALUT SUNT DANY DE CURAND MI-AM LUAT UN BAT DE MUSCARIT(RON THOMPSON AREZZO)SI NICI DUPA CATEVA IESIRI(MAI EXACT 5)AM OBSERVAT CA DEJA LA INELUL DIN VARF SE FAC NISTE CANALE.CHIAR ASA DE PROASTA CALITATE SA FIE BATUL?CUM AS PUTEA SA FAC ROST DE UN ALT INEL PTR AL SCHIMBA ?
Un bat de musca de FOARTE buna calitate costa in general de la 250 $ in sus. Dvs. ati facut o alegere buna, pentru ca cu suma cheltuita ati cumparat un produs mediu (chiar de top prin comparatie cu celelalte produse din magazinele de profil din tara), si ceea ce este cel mai important, cumparand de la noi, aveti GARANTIE. Va rog deci sa ne trimiteti varga la service prin filiera inversa cumpararii (sau daca sunteti din Bucuresti sa o aduceti la noi) si vom schimba inelul.
Puteti sa imi raspundeti pe email la: office_at_arw_dot_ro.
Marius Cocarla
Puteti sa imi raspundeti pe email la: office_at_arw_dot_ro.
Marius Cocarla
-
pescarusul
-
nutzu_z
...problema e ca magazinele dv nu sunt in cea mai mare parte aprovizionate cu tot ce aveti la buc.Pun problema din punctul meu de vedere fiindca sunt un comparator foarte influentabil de imaginea produsului.De ex am vazut o mulineta Corcast supermatch si am luat-o instant.Daca era de mai demult era cumparata dar nu o vazusem pana atunci.Poate sunt si alte multele care imi tre dar nu le vad la culoare si pe comanda nu stiu ce imi iau.
E adevarat, nu le avem chiar pe toate in magazinele noastre.nutzu_z wrote:...problema e ca magazinele dv nu sunt in cea mai mare parte aprovizionate cu tot ce aveti la buc.Pun problema din punctul meu de vedere fiindca sunt un comparator foarte influentabil de imaginea produsului.De ex am vazut o mulineta Corcast supermatch si am luat-o instant.Daca era de mai demult era cumparata dar nu o vazusem pana atunci.Poate sunt si alte multele care imi tre dar nu le vad la culoare si pe comanda nu stiu ce imi iau.
Motive?
-lipsa spatiu in magazine;
-stoc optim/finantare stocuri.
Oricum, ne straduim sa avem in permanenta produsele de baza.
Aveti posibilitatea sa cereti sa vi se aduca in magazin orice produs care figureaza in baza noastra de date (pe site). Daca va place il luati, daca nu, nici o problema. Daca nu doriti sa mergeti la magazin sau sa sunati, puteti sa-mi comandati mie pe email si eu voi trimite la magazin orice doriti (in limita stocului, desigur).
Fir intins!
Marius
-
Dabija
Salut ARROW
Am comandat prin magazinul din Resita o mulineta Mitchell Avocet Pro AV 2000 Pf ... a venit repede dar ... a venit una AV 2000 Pr ... adica cu frana in coada nu cu frana in fata cum am vrut eu. Am luat-o si asa pentru ca aveam nevoie (plec in concediu LA PESCUIT)... dar daca se poate pe viitor mai multa atentie la comenzi va rog ...
PS
Marius vii la sfarsitul lunii septembrie la Bucov ???
Am comandat prin magazinul din Resita o mulineta Mitchell Avocet Pro AV 2000 Pf ... a venit repede dar ... a venit una AV 2000 Pr ... adica cu frana in coada nu cu frana in fata cum am vrut eu. Am luat-o si asa pentru ca aveam nevoie (plec in concediu LA PESCUIT)... dar daca se poate pe viitor mai multa atentie la comenzi va rog ...
PS
Marius vii la sfarsitul lunii septembrie la Bucov ???
-
Costi