buna ziua. am si eu o intrebare pt cei care cunosc sau sunt in bransa:
de ce pescuitul la sulita (sau tepusa, stiti voi, cu masca pe ochi, la 2-5 m adancime) nu e legal ? bine, intr-un fel e normal, dar asta depinde de Filiala care raspunde de apa in care are loc. pt ca stiu zone in care, daca ai PERMIS, nu e nici o problema. iar daca nu ai, iti este confiscata masca si sulita, pe care le poti recupera cand faci dovada ca ti-ai facut permis... deci ? e sau nu legal ?
Aici sunt doua aspecte: daca e legal sau nu acest gen de vanatoare subacvatica, si ce crede fiecare dintre noi despre acest gen de pescuit.
1. Nu e legal.
2. Mie personal mi se pare ca e un sport frumos si ar trebui sa intre in legalitate.
Arrow wrote:Aici sunt doua aspecte: daca e legal sau nu acest gen de vanatoare subacvatica, si ce crede fiecare dintre noi despre acest gen de pescuit.
1. Nu e legal.
2. Mie personal mi se pare ca e un sport frumos si ar trebui sa intre in legalitate.
Marius
si mie imi place f mult. nu pescuiesc decat 2-3 luni pe an, nu folosesc zeci de lansete cu zeci de carlige, permis bineinteles ca am, deci "stau" in legalitate, dar la "vanatoarea" asta nu pot renunta. cei care nu l-au incercat nu stiu ce pierd...
"2. Mie personal mi se pare ca e un sport frumos si ar trebui sa intre in legalitate"
Marius chiar as vrea sa ne intalnim odata la un pescuit.eu la lanseta si tu cu "sulita".Si culmea fiind incepator chiar m-as bucura sa prind un ditamai adminu'.hihi
nu pot sa nu-mi exprim dezacordul total impotriva acestui SPORT nu cred sa aiba legatura cu pescuitul sportiv. dupa asta ce ar mai urma? sportul cu dinamita sau curent.???????????