o intrebare pt arrow
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Dabija
[quote="Dabija"]Salut ARROW
Am comandat prin magazinul AJVPS din Resita o mulineta Mitchell Avocet Pro AV 2000 Pf ... a venit repede dar ... a venit una AV 2000 Pr ... adica cu frana in coada nu cu frana in fata cum am vrut eu. Am luat-o si asa pentru ca aveam nevoie (plec in concediu LA PESCUIT)... dar daca se poate pe viitor mai multa atentie la comenzi va rog ...
PS
Marius vii la Bucov in 8-9 oct. ???[/quote]
Daca vremea va fi de partea noastra ...
Am comandat prin magazinul AJVPS din Resita o mulineta Mitchell Avocet Pro AV 2000 Pf ... a venit repede dar ... a venit una AV 2000 Pr ... adica cu frana in coada nu cu frana in fata cum am vrut eu. Am luat-o si asa pentru ca aveam nevoie (plec in concediu LA PESCUIT)... dar daca se poate pe viitor mai multa atentie la comenzi va rog ...
PS
Marius vii la Bucov in 8-9 oct. ???[/quote]
Daca vremea va fi de partea noastra ...
-
alex.danil
e se intampla cu magazinul din brasov pt.ca preturile in comparatie cu celelalte magzine e exagerat. De exemplu voi sunteti la pret la voblerele cozma cu 30000 lei in+ de cat mag. din sacele si daca vreau sa iau mai multe e mai avantajos sa imi iau un bilet si sa merg la Shipozs. Si cel putin nu sunt modelele cautate de cei ce dam la rapitori (A9-5,7 cm S-3,5,7 cm O-5,7 B1-5,7cm A10-5,7Cm si de obicei culori naturale).
1.Marimea adaosului comercial al magazinelor noastre sau al altor magazine, o putem discuta, o putem critica, dar in final, trebuie sa acceptam cu totii ca un magazin trebuie sa traiasca din asta. Unele magazine poate ca au cheltuieli mai mici (chirii, salarii, etc.) si se multumesc cu un adaos mai mic, altele, pe dos. In final, clientul alege.alex.danil wrote:e se intampla cu magazinul din brasov pt.ca preturile in comparatie cu celelalte magzine e exagerat. De exemplu voi sunteti la pret la voblerele cozma cu 30000 lei in+ de cat mag. din sacele si daca vreau sa iau mai multe e mai avantajos sa imi iau un bilet si sa merg la Shipozs. Si cel putin nu sunt modelele cautate de cei ce dam la rapitori (A9-5,7 cm S-3,5,7 cm O-5,7 B1-5,7cm A10-5,7Cm si de obicei culori naturale).
Noi speram sa ne vizitati magazinul pentru gama mare de produse pe care nu o gasiti in alte magazine, pentru stabilitate si profesionalism. Intotdeauna, undeva in alte locuri vor exista produse mai ieftine.
2.Modelele de voblere din magazin sunt in general cele ce se vand in zona. Daca doriti alte modele, va rog sa le comandati la magazinul nostru, si vor fi livrate in scurt timp. Avem masina saptamanal la Brasov.
Cu multumiri,
Marius
-
alex.danil
Ce vreau sa spun ca suntem aproximativ 19 pescari care Din brasov si din apropieri care am lua cel putin cate 2 voblere din gama ce am spuso , dar si alti care au vazut cu ce dam Si sunt "curiosi" , Ex sambata cand am foat pe olt am luat un crap DE GURA la un A9 5cm , si iam terminat pe branconeri ce dadeau la caras. Va rog sa aduceti daca se poate ce vam zis si o sa informez si restul prietenilor . ASTE SUNT CELE MAI CAUTATE MODELE IN BRASOV : model B Voblere fara barbeta in Z Culori ; A9 A10 B1 C5 S SN O de 5 si 7 cm.
-
Dabija
Ma intereseaza o tinta gamo pentru field target ... ati avut sau aveti de gand sa aduceti asa ceva in magazinele dvs. ??? la ce pret ???
http://es.gamo.com/?ID=53&ProductID=220
-
Dabija
Dabija wrote:Ma intereseaza o tinta gamo pentru field target ... ati avut sau aveti de gand sa aduceti asa ceva in magazinele dvs. ??? la ce pret ???
-
Dabija