Balti bune de pescuit si taxe
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
dascalescu radu
cea mai tare balta !!!!!
Indreptati-va atentia catre lacul Mihailesti(Cornetu).Este relativ ieftin (400.000), plin de specimene de cyprinidae si rapitori de mari dimensiuni.Aici chiar aveti sanse!!!!!!
-
Guest
Re: Balti bune de pescuit si taxe
Catta wrote:Cine stie ce balti bune se anunta anul acesta ?
-
LAURENTIU S
bALTI BUNE??
Eu nu stiu nici o balta buna. As fi interesat sa aflu cate un pont... Am fost la Dragoesti (linga Lilieci) si la Hagiesti si Mariuta. Am dat la fiecare cate 200000 / pescar si am plecat cu mai putin de jumatate de kil de peste fiecare.
-
Guest
-
Soimul Maltez
Re: cea mai tare balta !!!!!
Asta cam suna a reclama!dascalescu radu wrote:Indreptati-va atentia catre lacul Mihailesti(Cornetu).Este relativ ieftin (400.000), plin de specimene de cyprinidae si rapitori de mari dimensiuni.Aici chiar aveti sanse!!!!!!
Eu am fost saptamana trecuta la Mihailesti. Apa era mai scazuta decat am vazut-o vreodata, am incercat langa baraj, am incercat pe coada la gropi, atat la stationar (cu pestisor viu, mort sau bucatica) si la twister.
Nimic x 2 (am mai fost cu un prieten).
Nu spun ca Mihailestiul n-are peste, dar taxa nu-i chiar mica iar pestele nu-i chiar asa de mult. Oricat de mare ar fi balta, cele doua barci care plasuiesc zilnic isi spun cuvantul.
-
Petrescu
Este adevarat ca pe cornetu se plasuieste zilnic,iar taxa nu ieste chiar modica :Mai buna ar fi Gurbanesti cu 300 000 taxa dar se ia biban frumos si strapazan de1,5kg :
-
Soimul Maltez
BUUUN!Petrescu wrote:strapazan de1,5kg :
Asa strapazan, da!