Balti bune de pescuit si taxe

Intrebari cu caracter general despre pescuit.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
Catta

Balti bune de pescuit si taxe

Post by Catta »

Cine stie ce balti bune se anunta anul acesta ?
Catalin Popa
dascalescu radu

cea mai tare balta !!!!!

Post by dascalescu radu »

Indreptati-va atentia catre lacul Mihailesti(Cornetu).Este relativ ieftin (400.000), plin de specimene de cyprinidae si rapitori de mari dimensiuni.Aici chiar aveti sanse!!!!!!
Guest

Re: Balti bune de pescuit si taxe

Post by Guest »

Catta wrote:Cine stie ce balti bune se anunta anul acesta ?
:oops:
LAURENTIU S

bALTI BUNE??

Post by LAURENTIU S »

Eu nu stiu nici o balta buna. As fi interesat sa aflu cate un pont... Am fost la Dragoesti (linga Lilieci) si la Hagiesti si Mariuta. Am dat la fiecare cate 200000 / pescar si am plecat cu mai putin de jumatate de kil de peste fiecare.
Guest

Post by Guest »

Pe lacul Mihailesti recorduri de toamna:
Somn 1 buc 25 kg-coropisnita
Cteno 15 buc 5-8 kg montura boabe
Partide pescuit: 20
Soimul Maltez

Re: cea mai tare balta !!!!!

Post by Soimul Maltez »

dascalescu radu wrote:Indreptati-va atentia catre lacul Mihailesti(Cornetu).Este relativ ieftin (400.000), plin de specimene de cyprinidae si rapitori de mari dimensiuni.Aici chiar aveti sanse!!!!!!
Asta cam suna a reclama!
Eu am fost saptamana trecuta la Mihailesti. Apa era mai scazuta decat am vazut-o vreodata, am incercat langa baraj, am incercat pe coada la gropi, atat la stationar (cu pestisor viu, mort sau bucatica) si la twister.
Nimic x 2 (am mai fost cu un prieten).
Nu spun ca Mihailestiul n-are peste, dar taxa nu-i chiar mica iar pestele nu-i chiar asa de mult. Oricat de mare ar fi balta, cele doua barci care plasuiesc zilnic isi spun cuvantul.
Petrescu

Post by Petrescu »

Este adevarat ca pe cornetu se plasuieste zilnic,iar taxa nu ieste chiar modica :Mai buna ar fi Gurbanesti cu 300 000 taxa dar se ia biban frumos si strapazan de1,5kg :
Soimul Maltez

Post by Soimul Maltez »

Petrescu wrote:strapazan de1,5kg :
BUUUN!
Asa strapazan, da!
Post Reply