stie cineva cum arata suportul pentru munitie gamo?
am vazut pe youtube ceva( de atasat pe pat sau pentru atarnat la gat)in care se infing alicele si vreau sa stiu unde gasesc ca m-am saturat sa tot rastorn prin iarba cutia.
suport munitie
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
suport munitie
nu ucideti animale!... doar daca le mancati
Re: suport munitie
E o bucata de piele in care infingi alicele , gaurile fiind mai mici incat alicele sa intre presat .
Glock 19 + XS Big Dot 24/7 Express + TLR 3
IRESPONSABIL²
IRESPONSABIL²
-
Cyp2mobile
si nu le deformezi asa? ca "fusta " alicelor este destul de fragila.
Форт 14R 9mm
Weihrauch HW100 T 5.5mm
Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 MD
Weihrauch HW100 T 5.5mm
Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 MD
-
comanmariandan
Salut
Si eu ma tot saturasem sa pierd alicele prin buzunare sau iarba asa ca mi-am facut unu singur pt am tot cautat sa cumpar si nu am gasit in nici un magazin decat on-line de afara .
E facut dintr-o bucata de plastic 3 mm grosime pe care am taiao la dimensiunile 80X60 mm peste am adaugat 1strat de izolator care se pune sub parchet grosime 6 mm dupa care am luat o bucata de piele am gaurito cu o preducea si am aplicato peste plastic si acel izolator.
In bucata de plastic am decupat cu traforajul cele 4 gauri dreptunghiulare prin care am trecut acel fitil de felinar. La capetele fitilului am cusut cate o bucata arici ca sa il pot prinde de arma.
Alicele intra un pic mai mult de jumatate in acele gauri si pot fi scoase cu usurinta .
Sper sa va fie de folos aceste informatii si pozele alaturate

Si eu ma tot saturasem sa pierd alicele prin buzunare sau iarba asa ca mi-am facut unu singur pt am tot cautat sa cumpar si nu am gasit in nici un magazin decat on-line de afara .
E facut dintr-o bucata de plastic 3 mm grosime pe care am taiao la dimensiunile 80X60 mm peste am adaugat 1strat de izolator care se pune sub parchet grosime 6 mm dupa care am luat o bucata de piele am gaurito cu o preducea si am aplicato peste plastic si acel izolator.
In bucata de plastic am decupat cu traforajul cele 4 gauri dreptunghiulare prin care am trecut acel fitil de felinar. La capetele fitilului am cusut cate o bucata arici ca sa il pot prinde de arma.
Alicele intra un pic mai mult de jumatate in acele gauri si pot fi scoase cu usurinta .
Sper sa va fie de folos aceste informatii si pozele alaturate