Intrebare pentru domnii moderatori
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Intrebare pentru domnii moderatori
Puteti aduce Gamo CFR-IGT (sau CF.X-IGT) ?
Cat dureaza, si cam la ce pret ?
Doresc sa cumpar.
Cu stima !
Cat dureaza, si cam la ce pret ?
Doresc sa cumpar.
Cu stima !
Re: Intrebare pentru domnii moderatori
Buna ziua / Salut
- Andrei, urmaresc intrebarile tale, de cateva zile si aici si pe clubairguns. Sunt in aceeasi situatie ca si tine. Vreau o carabina Ac. Dar vreau si sa fie Gamo. Si vreau 5.5. Deci tot cam ca si tine.
- Uite pana unde a ajuns dorinta mea. Si CFR, si Whisper, si IGT.
GAMO CFR WHISPER IGT 5.5 AIRGUN
- Weight: 3.2 kg
- Power: 20 jules
- Airgun with fix barrel
- IGT SYSTEM: new IGT load tire that replaces the traditional spring piston. Its benefits are summarized in a constant effort load. less vibraciópn and shortens the "lock time".
- SWA: exclusive new GAMO nock with 3 fully removable parts. can dampen the recoil by 74% compared to a standard nock.
- SAT: new GAMO adjustable trigger that offers a touch feeling clean and relaxed and allows a control to promote a better shot precisisón.
- Whisper: Whisper the sound moderator system integrated into the muzzle of the barrel allows up to 52% noise reduction compared to a standard carbine
- ADJUSTABLE cheek: thanks to the adjustable cheek piece easy to use. it's overwhelming a more comfortable and fully adapted to the shooting position.
- TRUGLO: Look for original built-in optical FOBRO GURTs (USA)
Poate comandam 2.
- Intrebare puteti aduce asa ceva ? cat timp? pret ?
Multumesc. (I-mi cer scuze ca am postat aici, va rog sa raspundeti sepatarat, daca este cazul, si pentru Andrei)
- Andrei, urmaresc intrebarile tale, de cateva zile si aici si pe clubairguns. Sunt in aceeasi situatie ca si tine. Vreau o carabina Ac. Dar vreau si sa fie Gamo. Si vreau 5.5. Deci tot cam ca si tine.
- Airgun with fix barrel
- IGT SYSTEM: new IGT load tire that replaces the traditional spring piston. Its benefits are summarized in a constant effort load. less vibraciópn and shortens the "lock time".
- SWA: exclusive new GAMO nock with 3 fully removable parts. can dampen the recoil by 74% compared to a standard nock.
- SAT: new GAMO adjustable trigger that offers a touch feeling clean and relaxed and allows a control to promote a better shot precisisón.
- Whisper: Whisper the sound moderator system integrated into the muzzle of the barrel allows up to 52% noise reduction compared to a standard carbine
- ADJUSTABLE cheek: thanks to the adjustable cheek piece easy to use. it's overwhelming a more comfortable and fully adapted to the shooting position.
Poate comandam 2.
Multumesc. (I-mi cer scuze ca am postat aici, va rog sa raspundeti sepatarat, daca este cazul, si pentru Andrei)
Normal ca vreau sa cumpar (eu unul m-am hotarat), doar ca nu vad nici un semn de la domnii moderatori ...tyby wrote:Buna ziua / Salut
- Airgun with fix barrel
Poate comandam 2.
Fiind doua comenzi de acelasi tip, ma gandesc ca e si mai Ok pentru importator.
Din pacate si tacerea e un raspuns ...
Cu stima !
Da...
Din pacate nu se prea raspunde, sau se raspunde mai incet. (probabil cauta sa ne aduca mai ieftin
)
Andrei - nu ai scris daca este bine si pentru tine modelul amintit de mine. (Gamo CFR Whisper IGT 5.5 mm)
Atunci comandam 2 bucati.
Eu sunt din Mures, avem la Tg. Mures - SC CO MARA, care lucreaza cu Arrow Int., dar ei nu au modelul acesta, sunt convins ca, daca comand la ei, va fi mult mai scump, sau nu ?
Asteptam un raspuns.
Pentru mine nu e chiar urgent, inca nu am depus dosarul la Politie. Dar saptamana viitoare depun, si poate nu trebuie sa astept 30 zile pentru autorizatie. Dar banuiesc ca si la comanda trebuie ceva timp. (mai ales in ritmul acesta de raspuns
)
PS. daca se poate va rog oferta de pret cu luneta si una fara luneta.
Din pacate nu se prea raspunde, sau se raspunde mai incet. (probabil cauta sa ne aduca mai ieftin
Andrei - nu ai scris daca este bine si pentru tine modelul amintit de mine. (Gamo CFR Whisper IGT 5.5 mm)
Eu sunt din Mures, avem la Tg. Mures - SC CO MARA, care lucreaza cu Arrow Int., dar ei nu au modelul acesta, sunt convins ca, daca comand la ei, va fi mult mai scump, sau nu ?
Asteptam un raspuns.
Pentru mine nu e chiar urgent, inca nu am depus dosarul la Politie. Dar saptamana viitoare depun, si poate nu trebuie sa astept 30 zile pentru autorizatie. Dar banuiesc ca si la comanda trebuie ceva timp. (mai ales in ritmul acesta de raspuns
tyby wrote:Da...
Din pacate nu se prea raspunde, sau se raspunde mai incet. (probabil cauta sa ne aduca mai ieftin)
Asteptam un raspuns.
Pentru mine nu e chiar urgent, inca nu am depus dosarul la Politie. Dar saptamana viitoare depun, si poate nu trebuie sa astept 30 zile pentru autorizatie. Dar banuiesc ca si la comanda trebuie ceva timp. (mai ales in ritmul acesta de raspuns)
Salut,
Da, si eu tot un "GAMO CFR WHISPER IGT 5.5 AIRGUN" vreau !
Eu sunt din Suceava. Am reprezentanta ARW in Iasi ( si e OK, ma pot deplasa la ei, sa comand produsul; dar vad ca nu raspunde nimeni).
La urgenta, platesti dublu pentru autorizatie, dar se elibereaza in 2-3 zile, altfel astepti 30 zile.
Cu stima !
Sal.
Multumesc pentru informatia cu urgenta. Banuiesc ca la Politie, domnii ma for informa. Am uitat sa spun, avizul psihologic al am deja, am stat o ora la teste te tot felul. Dar fisa aia medicala doar saptamana viitoare (luni sau marti) ca trebuie o zi intreaga.
Am sa incerc sa sun la Arrow prin telefon.
Tel. meu 0769253922 - suna-ma (andrei) si vorbim.
Multumesc pentru informatia cu urgenta. Banuiesc ca la Politie, domnii ma for informa. Am uitat sa spun, avizul psihologic al am deja, am stat o ora la teste te tot felul. Dar fisa aia medicala doar saptamana viitoare (luni sau marti) ca trebuie o zi intreaga.
Am sa incerc sa sun la Arrow prin telefon.
Tel. meu 0769253922 - suna-ma (andrei) si vorbim.
Andrei.
Hai ca te-am rezolvat si pe tine. (berea cand ne intalnim)
Am vorbit cu Arrow Bucuresti.
- Au arma pe stoc ! Gamo CFR Whisper IGT 5.5 mm
Pretul este de 1.183 lei. Fara luneta. Luneta mi-a recomandat Gamo 4x33 - 180 lei.
Si acum - Am intrebat pentru tine de livrarea la Iasi, mi-au spus ca au in Suceava colaborator. Daca am inteles bine Sport-Turism str. N Balcescu nr. 4 Suceava. Daca comanzi au spus ca saptamana viitoare pana joi ai arma !
Succes. Ne mai auzim.
Pretul este de 1.183 lei. Fara luneta. Luneta mi-a recomandat Gamo 4x33 - 180 lei.
Si acum - Am intrebat pentru tine de livrarea la Iasi, mi-au spus ca au in Suceava colaborator. Daca am inteles bine Sport-Turism str. N Balcescu nr. 4 Suceava. Daca comanzi au spus ca saptamana viitoare pana joi ai arma !
Succes. Ne mai auzim.
Scuze de off-topic, sper să nu-l încurce postarea mea pe dl. Radu să vă răspundă la întrebări, vreau să vă
spun numai că după achiziţionarea "jucăriilor" ar fi bine să postaţi impresii, poze cu grupaje, etc. Spor la
tras şi să fiţi mulţumiţi de achiziţii!
spun numai că după achiziţionarea "jucăriilor" ar fi bine să postaţi impresii, poze cu grupaje, etc. Spor la
tras şi să fiţi mulţumiţi de achiziţii!
Sper sa fiu multumit de "flinta".
Au sa fie si poze si grupaje, doar ca mai trebuie sa ne si acomodam cu flintele, dar si cu limbajul de tir cu AC. (grupaj ?) Banuiesc ca o serie de trageri de la acelasi punct la aceeasi tinta (hartie). Eu voi fi la prima achizitie AC. Avem multe de invatat.
Au sa fie si poze si grupaje, doar ca mai trebuie sa ne si acomodam cu flintele, dar si cu limbajul de tir cu AC. (grupaj ?) Banuiesc ca o serie de trageri de la acelasi punct la aceeasi tinta (hartie). Eu voi fi la prima achizitie AC. Avem multe de invatat.
Multumes "tyby" !tyby wrote:Andrei.
Succes. Ne mai auzim.
De "Sport-Turism str. N Balcescu nr. 4 Suceava" stiu deja.
Nu stiu cu cat o sa mai creasca pretul daca o iau prin "colaboratori", de asta ma gandeam la ARW Iasi.
Cat despre arma "Gamo CFR Whisper IGT 5.5 mm", si ca o au deja pe stoc, ma bucur. Vezi sa nu fi inteles domnul de la Bucuresti gresit (sa nu fie doar CFR Whisper simplu, (nu si IGT) - ca astea stiu ca o au pe stoc). Intrebarea e: daca au arma "Gamo CFR Whisper IGT 5.5 mm pe stoc, de ce n-o expun in oferta ... !!!
Cat despre graba ... - nu am cum sa comand prea repede (deoarece am optat pt regim normal, nu pt urgenta), si a trecut abia o saptamana de atunci.
Daca iese treaba OK, dau si doua beri ... iar dupa aceea gaurim bozele cu alice de 5.5 ...
Toate cele bune !
Last edited by danandrei on Sat Sep 29, 2012 3:51 am, edited 1 time in total.
cred ca se impune o precizare....in urma cu ceva ani,daca vroiai o arma AC ,nu aveai de ales dct din gama GAMO,asa am facut si eu si am ales un CFX care a dat rezultate mai mult dct ma asteptam. Azi lucrurile stau putin altfel,exista posibilitatea sa cumparati arme mult mai performante la un pret comparativ cu ce se gaseste pe la noi (gamo) si culmea! arma o poti primi acasa fara sa bati drumul. sa inventat comertul on-line
care functioneaza si la noi,detalii mai multe pe clubairguns.ro.
http://www.clubairguns.ro/forum/viewtopic.php?t=4529
http://www.clubairguns.ro/forum/viewtopic.php?t=4541
http://www.clubairguns.ro/forum/viewtopic.php?t=3380
http://www.clubairguns.ro/forum/viewtopic.php?t=3885
mai butonati si voi.....
http://www.clubairguns.ro/forum/viewtopic.php?t=4529
http://www.clubairguns.ro/forum/viewtopic.php?t=4541
http://www.clubairguns.ro/forum/viewtopic.php?t=3380
http://www.clubairguns.ro/forum/viewtopic.php?t=3885
mai butonati si voi.....
Sunt multe asemenea postari cu linkuri fel si fel.
Nimic concret sau de la a la z sa inteleaga tot omul.
Daca te uiti la acele linkuri, vei observa ca viteza legala pentru Ro este depasita peste tot. Si iarasi nimic, cum se face cum se aproba in Ro, ce e de facut.
Deci nu stiu daca e mai bine. Mai ales daca esti la prima achizitie. Ma rog....
Daca te uiti la acele linkuri, vei observa ca viteza legala pentru Ro este depasita peste tot. Si iarasi nimic, cum se face cum se aproba in Ro, ce e de facut.
poti adresa si singur o intrebare celor care vand on-line,chiar vrei mura in gura? la cerere iti vor trece pe factura viteza de 220m/s,in rest ura si la gara
Ca să fie clar pentru toată lumea: armele ce depăşesc viteza de 220 mps au regim separat. La cerere, producătoriityby wrote:Sunt multe asemenea postari cu linkuri fel si fel.
sau armurierii pot scădea puterea unor arme cu a.c. pentru a satisface cerinţele legale din diverse ţări. Drept urmare,
în România se achiziţionează doar arme legale, iar cine-şi ia din Bulgaria sau alte ţări, le ia modificate în acest sens.
Paşii exacţi nu-i poate nimeni defini, deoarece practica de la un judeţ la altul nu e mereu unitară, din păcate, dar nu
numai la arme, ci în general. Cert e că dacă-ţi pui în cap să iei o armă din străinătate şi ai timp şi bani şi răbdare,
o vei lua, diferenţele sunt de genul că-ţi mai cere o traducere legalizată, o ştampilă, ceva.
Dacă nu vrei să te complici, iei un Gamo de la Arrow, ca prima armă, oricum îţi vei mai lua şi altele, după ce te
prinde "microbu'".
Da, asa este.
Eu m-am uitat peste toate siteurile, dar nu prea stiu. Sunt scumpe si pe la altii.
Daca vrea cineva sa ne ajute, va rog un link concret. Un nume de 'pocnitoare', un pret. Daca nu, lasa asa, ca mai rau ne complici.
Multumesc.
PS. Sigur ca la un ban dat, as vrea si eu ce se poate mai bun calitativ.
Eu m-am uitat peste toate siteurile, dar nu prea stiu. Sunt scumpe si pe la altii.
Daca vrea cineva sa ne ajute, va rog un link concret. Un nume de 'pocnitoare', un pret. Daca nu, lasa asa, ca mai rau ne complici.
Multumesc.
PS. Sigur ca la un ban dat, as vrea si eu ce se poate mai bun calitativ.