shadow IGT
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
shadow IGT
Salut
doresc sa achizitionez o carabina cu aer comprimat ,singura problema e ca nu stiu intre ce sa aleg Shadow IGT sau Shadow 1000
ce ma intreseaza pe mine e ca nu gasesc specificatii la shadow IGT nici macar la Gamo pe site .
In speranta ca cei de la arme si munitii de la mine in oras se vor trezii pana la urma ca sa primesc si eu tichetul de cumparare arma o sa fac si eu comanda
doresc sa achizitionez o carabina cu aer comprimat ,singura problema e ca nu stiu intre ce sa aleg Shadow IGT sau Shadow 1000
ce ma intreseaza pe mine e ca nu gasesc specificatii la shadow IGT nici macar la Gamo pe site .
In speranta ca cei de la arme si munitii de la mine in oras se vor trezii pana la urma ca sa primesc si eu tichetul de cumparare arma o sa fac si eu comanda
Re: shadow IGT
Da !!!!!!! Pana la urma am achizitionat carabina , dar fara ajutorul acestui forum se pare .Eu zic ca nu isi are rostul si se poate scoate definitiv din pagina de vanzare si sa va axati exlusiv pe site ca si asa are lipsuri la capitolul imagini produse .
Tin sa multumesc pe aceasta cale Domnului de la magazinul din Oradea ,pt promtitudine si gestul de implicare
Arma e Gamo shadow 1000 si miam facut plinul de plumb ,singura problema e ca nam gasit ulei decat la sticle mari
Tin sa multumesc pe aceasta cale Domnului de la magazinul din Oradea ,pt promtitudine si gestul de implicare
Arma e Gamo shadow 1000 si miam facut plinul de plumb ,singura problema e ca nam gasit ulei decat la sticle mari
Last edited by baned on Thu Jan 19, 2012 10:54 pm, edited 1 time in total.
Mai e un forumist din Oradea care are o astfel de armă. 
da is din Oradea si astept sa-mi dea astia de la politie o data permisul ala de arma de tip E ca tare ma mai poarta pe la ei cu programul ala tampit de 2 oretevez wrote:Mai e un forumist din Oradea care are o astfel de armă.
apropo daca nu ii cu suparare si ai timp as fi curios de pistolul ala Fort a tau , mai mult pt fratemeu da ma rog daca ai timp sa ne intalnim in weekendul asta ma refer 21-22 ianuarie
-
Darthwelder
eu am shadow igt daca te referi la mine, si a-si face cunostinta cu placere cu noul coleg
, in legatura cu ulei te sponsorizez cu 0.5L
szoke_sz@yahoo.com
szoke_sz@yahoo.com
sudura aluminiu 0736391302
De tine ziceam şi eu, de fapt eşti singurul posesor de IGT care a postat pe forum, acum vor fi doi.Darthwelder wrote:eu am shadow igt daca te referi la mine, si a-si face cunostinta cu placere cu noul coleg
szoke_sz@yahoo.com
Pentru Fort, când se duce colegul din Oradea cu el la poligon vă pot pune în legătură.
Spor la tras!
salut.sunt nou pe forum.ma numesc dan,sunt din sibiu si presupun ca sunt al treilea posesor de shadow igt(5.5mm)
).de 7 zile.maine imi ribic si permisul.sunt foarte entuziasmat deoarece e prima arma pe care o posed..un vis de mic copil..sper ca o sa ma ajutati cu cate un sfat cand o sa intampin vreo problema.va multumesc
:D:D:D
Dan
Gamo Shadow IGT cal. 5.5 mm
Bushnell 3-9X40 EG
Bushnell 3-9X40 EG
S-o stăpâneşti sănătos şi fără incidente. Să ne zici cum îţi ies grupajele, etc. Şi sfatul etern: dacă nu ai cont şi pe clubairguns.ro,dandeng89 wrote:salut.sunt nou pe forum.ma numesc dan,sunt din sibiu si presupun ca sunt al treilea posesor de shadow igt(5.5mm)).de 7 zile.maine imi ribic si permisul.sunt foarte entuziasmat deoarece e prima arma pe care o posed..un vis de mic copil..sper ca o sa ma ajutati cu cate un sfat cand o sa intampin vreo problema.va multumesc
:D:D:D
fă-ţi! Se activează mai greu uneori, dar merită aşteptarea. Eventual cu acelaşi nick-name ca să ştie adminii că nu eşti spamer.
Shoot safe!
Un mic accident s-a intamplat...un ricoseu in obraz din fundul unui spray din circa 2.5m,a lovit in marginea aia tare..si mi s-a implantat..am prins de alica am traso jos..nu a intrat prea adanc,am curatat rana si am pus un pansament:)...s-a cam vindecat a mai ramas umpic de buba de circa juma e cm:|.da se vindeca frumos:).e prima si ultima neatentie pe care am patit-o si o so patesc.
Multumesc.de indata ce imi vine luneta,o sa postez rezultatele
Multumesc.de indata ce imi vine luneta,o sa postez rezultatele
Dan
Bushnell 3-9X40 EG
Bushnell 3-9X40 EG
Ochelari de protecţie musai. Şi mie mi-a ricoşat un pellet odată tot în obraz dintr-o placă de azbest dar abia m-a atins.
de atunci nu mai trag fără ochelari, am unii ieftini de airsoft dar îşi fac treaba, am tras cu un spring în ei şi n-au avut
aproape nimic, un mic semn. E bine să-i ai când tragi la distanţe mici mai ales.
de atunci nu mai trag fără ochelari, am unii ieftini de airsoft dar îşi fac treaba, am tras cu un spring în ei şi n-au avut
aproape nimic, un mic semn. E bine să-i ai când tragi la distanţe mici mai ales.
Multumesc foarte mult de sfat
. Asa o sa fac de aqma inkolo.
Dan
Bushnell 3-9X40 EG
Bushnell 3-9X40 EG