vreau sa achizitionez o pusca cu AC de la Arrow calibru 5.5 si nu stiu ce sa cumpar (
ma poate ajuta cineva cu informatii , sugestii?
eu ma gandesc sa achizitionez CFR WHISPER 5,5MM sau ceva IGT sau...?
un mic ajutor va rog
multumesc
info pusca AC
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
valimarele
Re: info pusca AC
ceva din gama igt cred ca ar fi cea mai buna alegere.wishper,shadow sau hunter igt.
Hatsan AT44-10 LONG BARREL
HW 45 cal 4,5
Shadow 1000 cal 5,5mm,Tasco 3-9x40
HW 45 cal 4,5
Shadow 1000 cal 5,5mm,Tasco 3-9x40
-
sandu_race
Wisper cfr imi placea si mie , m-am uitat insa pe clubairguns si am cerut pareri , ia ghici , acum vreau pcp . Nu stiam de igt si alte treburi dar m-am documentat muuuult si deja ma vad mare lunetist . Bafta !
Bună algere PCP-ul.sandu_race wrote:Wisper cfr imi placea si mie , m-am uitat insa pe clubairguns si am cerut pareri , ia ghici , acum vreau pcp . Nu stiam de igt si alte treburi dar m-am documentat muuuult si deja ma vad mare lunetist . Bafta !
-
Darthwelder
-
Safe&Sound
Sunt convins ca e foarte greu de facut o recomandare pentru ca aceasta recomandare trebuie sa tina cont de foarte multi factori, cum ar fi: bugetul disponibil, calibrul dorit, scopul achizitiei, s.a.m.d.
Se zice printre pasionatii de arme AC ca raportul pret-calitate e bun la PCP-urile de la Hatsan.
Se zice printre pasionatii de arme AC ca raportul pret-calitate e bun la PCP-urile de la Hatsan.
Am tras cu vreo 3 PCP-uri, toate mi-au părut excelente. Recul deloc (la a.c.-uri reculul influenţează precizia, târziu am aflat), putere mare,Darthwelder wrote:ce fel de pcp recomandati?
precizie excelentă. Printre recomandări ar fi CZ 200, am văzut-o la un magazin din Ploieşti în raft şi pe site la Huntershop Oradea. Mai e
una s.h. de vânzare la Târgu Mureş la o persoană fizică. Este o armă pe gustul celor care au mai practicat tirul de precizie cu a.c. Şi despre
Hatsanurile PCP am auzit de bine. Şi calibrul trebuie ales funcţie de ce se doreşte de la armă. Calibru mai mare = încărcări mai dese.
A, încă ceva, un lucru nasol la PCP-uri: datul la pompă. La fel cum la spring "mă omoară" reîncărcara după fiecare foc, la fel la PCP mi se
pare imposibilă reîncărcarea. Există soluţii: butelii care se încarcă la centrele pentru scafandrii cu sume decente. Dar o butelie costă
multişor. Şi pompa costă, desigur.
Per total PCP-ul merită. Mai sunt şi "multi-shot" majoritatea! E altceva să tragi 6, 8 sau chiar 10 pellete la rând, reîncărcând uşor cu un
bolt sau chiar cu sistem "pompă" cum este un model de Hatsan.
În plus, majoritatea care se contaminează cu microbul a.c.-ului ajung la un moment dat la PCP. Atunci de ce să nu iei direct un PCP?
http://www.huntershop.ro/produs/czcomp.html - ar trebui ca CZ200 să fie suficientă pentru cine vrea să facă tir de precizie cu a.c.