Caut pistol AC puternic
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Re: Caut pistol AC puternic
Mi-am luat un Gamo PT-80 ...pfuai ce slab e...cred ca o sa-l dau inapoi ...Si am dat 462 lei de-a moaca...
Ce înseamnă că e slab? Nu ajung "alicele" până la ţintă?
Apropo de anics, cred că sunt un fel de "fort" pentru piaţa de a.c.-uri din România: sunt apreciate
dar nu se găsesc în magazine, sau cel puţin n-am văzut eu.
Apropo de anics, cred că sunt un fel de "fort" pentru piaţa de a.c.-uri din România: sunt apreciate
dar nu se găsesc în magazine, sau cel puţin n-am văzut eu.
Re:
http://www.antena3.ro/stiri/bizar/bulga ... 90900.htmlvioliv wrote: Da' un 30-06 de exemplu, ii scuteste de orice chin si ii trimite "pe intinsele plaiuri ale vanatorii" absolut instantaneu, fara nici macar o secunda de suferinta. Din nefericire, foarte rar maidanezii de oras parasesc linistea dintre blocuri si trebe sa fie la 500 m de localitate ca sa-l scutesc de o viata mizera absolut legal. Si ca sa moara "iubitorii" de oftica, eventual sa le stea in gat capatul de os pe care tocmai se pregateau sa-l puna deoparte pentru maidanezul ce le pazeste masina din parcare, aflati ca-i "execut" astfel ori de cate ori ii intalnesc. Nu ca mi-ar face placere treaba asta dar trebuie si asta facuta de cineva.
-
nedumeritu
Cei ce vor avea rabdare, vor apuca sa citeasca acelasi gen de stiri
cat se poate de reale dar cu subiecti umani in ambele roluri, victime si atacatori.
Nu este teoria conspirationista, este pur si simplu unul dintre scenariile predictibile
data fiind evolutia societatii si mediului la modul global.
cat se poate de reale dar cu subiecti umani in ambele roluri, victime si atacatori.
Nu este teoria conspirationista, este pur si simplu unul dintre scenariile predictibile
data fiind evolutia societatii si mediului la modul global.
Cu stima.
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else
Dan Zaharia
"Se pare că nimic nu supără mai tare decât opiniile altora."
Somebody Else