Binoclu ZEISS VICTORY “de buzunar” :

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
radu.b
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 27, 2007 11:40 am

Binoclu ZEISS VICTORY “de buzunar” :

Post by radu.b »

Cel mai compact binoclu premium de la ZEISS

Suntem încântaţi să vă anunţăm lansarea noului binoclu Victory “de buzunar” la IWA 2017 - Nuremberg. Vânzările vor începe în Iunie 2017.

Informaţii despre produs.

Prin lansarea binoclurilor ZEISS Victory 8x25 si 10x25 , lărgim linia de produse ZEISS Victory premium cu o serie de binocluri “de buzunar”.
Datorită formei compacte, greutăţii reduse şi a design-ului modern combinat cu cea mai bună optică din clasa lor, ZEISS Victory “de buzunar” stabileşte noi standarde în segmentul său.

Imageimage hosting

Cu o imagine ce redă perfect culorile având rezoluţie şi contrast de înaltă calitate, binoclurile ZEISS Victory “de buzunar“ impresionează de asemenea prin cel mai larg câmp vizual actual disponibil în clasa
lor: până la 130 meteri cu 8x magnificaţie şi 105 meteri cu 10x magnificaţie la o distanţă de 1.000 de meteri. Design-ul modern cu articulaţie asimetrică asigură plierea la o dimensiune minim posibilă.
Folosind materiale rezistente şi uşoare ( Magneziul ), greutatea binoclului este de doar 290 de grame.

Pozitionare

Binoclurile Victory “de buzunar”se poziţionează ca şi binocluri premium compacte. Ele reprezintă extinderea perfectă a seriei premium de binocluri şi lunete de observaţie. Pasionaţii de natură şi vânătorii sunt întotdeauna bine echipaţi folosind aceste binocluri compacte care încap cu uşurinţă în buzunarele echipamentului. Între binoclurile compacte din clasa premium, Zeiss Victory “de buzunar” stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte câmpul de vedere, claritatea optică şi focusul la distanţe mici.

Imageimage hosting 15mb

Victory Pocket 8x25

Având un câmp vizual de 130 de metri la 1000 de metri, binoclul Victory Pocket 8x25 este modelul ideal pentru situaţiile în care avem nevoie de o privire de ansamblu. În acelaşi timp acest binoclu poate focaliza la o distanţă minimă de 1,9 metri astfel încât putem observa detaliile aflate în apropiere.

Victory Pocket 10x25

Cu magnificaţia sa de 10x, Victory Pocket 10x25 este modelul ideal pentru a observa extra detalii la distanţă mare. Greutatea redusă la doar 290 grame asigură o manipulare uşoară şi confortabilă.

Imagewindows print screen

Caracteristici tehnice.


Imagehow to take a screen shot

Imagepicture hosting

Lansare în piaţă.

Prezentare produs
3 Martie 2017 la IWA Show in Nuremberg (GER)

Start livrare produs
Junie 2017

Urmatoarele produse sunt înlocuite de noile produse şi nu mai sunt
disponibile:
ZEISS Victory Compact 8x20
ZEISS Victory Compact 10x25
Post Reply