GECO Optik

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
radu.b
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 27, 2007 11:40 am

GECO Optik

Post by radu.b »

Acum și lunete de vânătoare GECO, numai prin ARROW INTERNATIONAL

Image

Ne face plăcere să facem cunoscut că numele GECO se face remarcat şi în domeniul opticelor.

Pentru toți cei care caută o lunetă de vânătoare de bună calitate, dar nu scumpă, GECO a devenit o opțiune serioasă.

De curând, cunoscutul fabricant german de muniție, membru al concernului Ruag Ammotec, a lansat propria serie de lunete de vânătoare.

Noile produse sunt maniabile si compacte, convingând prin calitate optică și mecanică la un preț îmbietor. În mod evident, această linie optică nu dorește să concureze cu fabricanții de top.

Lunetele de vânătoare GECO sunt dezvoltate pentru a corespunde nevoilor vânătorului european, oferind precizie tehnică și fiabilitate.

Întreaga serie dispune de tub de aluminiu aeronautic, dintr-o singură bucată cu diametrul de 30 mm și un design modern.

Eloxarea dură a corpului lunetei, asigură buna protecție împotriva șocurilor și a zgârieturilor ce pot interveni la vânătoare.

Atât tehnologia folosită, cât și lentilele construite din sticlă optică de calitate, cu tratament anti-reflex, generează un câmp vizual generos, fără efect de tunel, ce permite detectarea rapidă a țintei în orice situație de vânătoare.

Transmisia luminoasă de 92% asigură o imagine neutră și clară pentru un timp îndelungat, chiar și după apusul soarelui. Reticulul iluminat este de tip 4 german și are 11 trepte de reglaj, cu punct neutru între intensități. Plaja de reglaj este suficientă pentru a folosi punctul luminos atât ziua, cât și în condiții de luminozitate redusă.

Turetele de reglaj sunt acoperite și prezintă click-uri clare și audibile. Originea turetelor se poate reseta, iar într-unul dintre capacele acestora există loc de depozitare pentru bateria de rezervă.

Produsele optice din gama GECO oferă tot ce aveți nevoie pentru a vâna în condiții bune.

Modele disponibile:

GECO 1-6X24 IR

Image

Luneta ideală pentru vânătorile la goană, oferă un câmp vizual maxim de 38 de metri, lungimea lunetei 273 mm, greutate 561 grame, reticul 4 iluminat pentru zi și noapte

GECO 1.7-10X42 IR

Image

Lunetă universală, ce poate fi folosită atât la goană, cât și la pândă. Obiectivul de 42 mm asigură o vizibilitate bună și la crepuscul. Câmp vizual maxim de 22.5 metri, lungimea lunetei 310 mm, greutate 563 grame, reticul 4 iluminat pentru zi și noapte.

GECO 2.5-15X56 IR

Image

Cu o mărire de 15x și cu diametrul util al lentilei de intrare de 56 mm; această lunetă este destinată pândei în condiții de luminozitate redusă. În plus, dispune și de reglaj de paralaxă. Câmp vizual maxim 15.3 metri, lungimea lunetei 355mm, greutate 750 grame, reticul 4 iluminat pentru noapte.
Post Reply