Va salut Echipa Arrow,
Doresc sa achizitionez arma de vanatoare mentionata in titlul topic-ului. Apare in oferta dumneavoastra on-line, si as dori sa confirm deasemenea existenta sa fizica in stocul Arrow. Si bineinteles daca se poate, in ce magazin este disponibila pentru achizitie (magazinele din Bucuresti). Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Toate cele bune, si un sincer La Multi Ani cu impliniri pentru noul an .
Disponibilitate produs stoc WINCHESTER POMPA SXP DEFENDER HIGH CAPACITY 12/76/51 CYL
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Disponibilitate produs stoc WINCHESTER POMPA SXP DEFENDER HIGH CAPACITY 12/76/51 CYL
GLOCK 17 9x19 - AM ALES SA NU FIU O VICTIMA.
Re: Disponibilitate produs stoc WINCHESTER POMPA SXP DEFENDER HIGH CAPACITY 12/76/51 CYL
S-a rezolvat, am gasit un alt model de lisa cu pompa la alt comerciant (armurier). Rog moderatorul sa inchida topicul. Multumesc !!!
GLOCK 17 9x19 - AM ALES SA NU FIU O VICTIMA.
Re: Disponibilitate produs stoc WINCHESTER POMPA SXP DEFENDER HIGH CAPACITY 12/76/51 CYL
Salut. Și eu luasem in calcul winchesterul asta. Am urmărit pe YouTube ceva review-uri și lumea îl vorbește de bine desi e făcut în Turcia... Ce ți.ai luat până la urmă și de ce ai renunțat la wincester? Mulțumesc
Streamer 2014 10X22T titan
Gammo maxima 5.5mm AC
Gammo maxima 5.5mm AC