dragos wrote:Buna seara. Gata, m-am facut cu o pusca minunata , am luat-o azi de la Arrow Iasi, maine o inmatriculez pe permis. Am luat o bock Lanber Seclection II, cal.12/76, cu tevi de 76, un tragaci cu selector de teava, extractor, fffff frumoasa . Va dati seama, fiind prima mea arma, zic ca-i Eva Mendez, probabil ca la noapte o sa "doarma" intre mine si nevasta-mea. Ce mai, multumesc Arrow, e super arma. Sper sa si functioneze dupa cum arata. Inca o data multumesc si pentru pretul tare, a ajuns 50% din vechiul pret. Sanatate si respect.
P.S. Pe actele emise de fabricant scrie ceva de o garantie pe 5 ani. Care este garantia, 5 ani sau 2 ani? Si nici nu am primit certificat de garantie, mi s-a spus ca pe baza facturii fiscale, n -o sa fie nici o problema in caz de doamne fereste. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Bravo! S-o stapaniti sanatos. Este o arma foarte buna, usoara fata de altele similare. In depozit nu mai aveam.
In legatura cu garantia mergeti va rog inapoi si spuneti colegilor mei sa va dea certificat de garantie tipizat completat asa cum trebuie. Se poate sa fi terminat ei tipizatele dar asta nu este o scuza. Durata garantiei este conform legii 449/2003 si este de 2 ani. Ce scrie pe certificatul producatorului este garantie comerciala si o asigura pe piata lor. Dar nu va faceti griji sa mergeti cu ea in fiecare zi la vanatoare si sa aveti probleme si mai vorbim.
Cu respect.
Tot in legatura cu Mp153.. De la Oradea va scriu.
Cum procedam? Facem o lista de asteptare pentru armele ce vor sosi? Sau se poate face o precomanda? Fiindca prevad ca vor trece iarasi ca painea calda, si noi cei din provincie nu vom mai ajunge la ele nici de data asta. Eu as avea nevoie de un MP153 cu pat sintetic...
cristianu wrote:Tot in legatura cu Mp153.. De la Oradea va scriu.
Cum procedam? Facem o lista de asteptare pentru armele ce vor sosi? Sau se poate face o precomanda? Fiindca prevad ca vor trece iarasi ca painea calda, si noi cei din provincie nu vom mai ajunge la ele nici de data asta. Eu as avea nevoie de un MP153 cu pat sintetic...
Nu trebuie sa faceti lista de asteptare. Este situatie de moment. Asa cum am spus vor fi suficiente si vom avea pe stoc in permanenta.
Cu respect.
Buna seara. Mi-am luat si certificatul de garantie, asa cum ati spus. Din pacate la noi la Iasi a venit Siberia, asa ca stau cu arma si munitia in casa, ca la poligon n-am curajul sa inghet.A propos de postarea lui @cristianu, v-am spus ca noi, cei din provincie, ne simtim oarecum neglijati, desi cred ca suntem destui care mai si cumparam de la Arrow, nu-i asa? Sanatate si respect.
dragos wrote:Buna seara. Mi-am luat si certificatul de garantie, asa cum ati spus. Din pacate la noi la Iasi a venit Siberia, asa ca stau cu arma si munitia in casa, ca la poligon n-am curajul sa inghet.A propos de postarea lui @cristianu, v-am spus ca noi, cei din provincie, ne simtim oarecum neglijati, desi cred ca suntem destui care mai si cumparam de la Arrow, nu-i asa? Sanatate si respect.
Buna ziua.
Va inteleg perfect. Totusi nu este chiar asa. Suntem deschisi tuturor dar din pacate functioneaza principiul "primul venit, primul servit"si daca un produs nu il mai avem pe stoc singurul lucru pe care il putem face este doar sa asteptam urmatorul transport.
Si ca sa nu spuneti ca va neglijez sunteti primul caruia va spun, ca avem armele Rizzini si Benelli venite si probabil in doua zile maxim le am la vanzare. Aviz doritorilor.
Cu respect.