Modificari pt. site - sugestii.

Discutii despre site-ul si forumul ARROW INTERNATIONAL s.r.l
Inclusiv despre problemele tehnice aparute aici.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

radu.b

Modificari pt. site - sugestii.

Post by radu.b »

Buna ziua.
Datorita numarului mare de marci, produse si domenii ne-am hotarat sa facem modificari la site-ul Arrow.
Am deschis acest topic in ideea de a culege cat mai multe informatii despre cum ar trebui sa arate a.i. sa fie pe placul celor care-l viziteaza. Orice idee constructiva este luata in seama.
Va multumim pentru sprijin.
Cu respect.
emy

Re: Modificari pt. site - sugestii.

Post by emy »

radu.b

Post by radu.b »

Ok. Multumesc de sugestie.
Cu respect.
tevez

Post by tevez »

2 sugestii: la toate produsele incercati sa puneti o fotografie reprezentativa iar in cadrul forumului sa existe un buton
de "home" care sa duca direct in pagina oficiala www.arw.ro, eventual in stanga sus, unde scrie "Arrow International".
violiv

Post by violiv »

Subclase mai multe, in special unde abundenta de produse e la diferiti producatori sau dedicate unor chestii diferite face foarte greoaie cautarea - ex: munitii cu glont, lunete+prinderi
O concordanta mai buna intre ce exista afisat pe site si ce se gaseste in magazin - inca mai sunt pe site chestii care n-au fost sau au fost in magazin cu multa vreme in urma.
radu.b

Post by radu.b »

violiv wrote:Subclase mai multe, in special unde abundenta de produse e la diferiti producatori sau dedicate unor chestii diferite face foarte greoaie cautarea - ex: munitii cu glont, lunete+prinderi
O concordanta mai buna intre ce exista afisat pe site si ce se gaseste in magazin - inca mai sunt pe site chestii care n-au fost sau au fost in magazin cu multa vreme in urma.
Va multumesc pentru idee.
Cu respect.
balauru

Post by balauru »

A-ti putea pune poze la tate produsele si specificatii...
Update la produse si preturi...
Eventual niste fashgame-uri cu ceva lagat de pescuit si vanatoare... oricare mai are nevoie si de putina relaxare.. :D
radu.b

Post by radu.b »

balauru wrote:A-ti putea pune poze la tate produsele si specificatii...
Update la produse si preturi...
Eventual niste fashgame-uri cu ceva lagat de pescuit si vanatoare... oricare mai are nevoie si de putina relaxare.. :D
Buna ziua.
Aveti dreptate in legatura cu pozele. Problema este ca sunt foarte multe produse (aprox 15000) care se schimba mereu. Preturile sunt actualizate la nivelul datei de luni 31.08.
Flash-uri vor fi in momentul in care s pune in functiune noul site (destul de curand).
Cu respect.
Dabija

Post by Dabija »

Peste cati ani o sa functioneze bine functia de cautare ?
Si cand o sa fie fotografii la toate produsele ?
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
delta fox

Post by delta fox »

preturile de pe site sunt actualizate?
va multumesc anticipat
gamo delta fox 4,5 4x28TV.hunter 440 5,5 6x40WR
Zeppelin

Post by Zeppelin »

Din pacate, site-ul nu poate fi accesat de pe sisteme mobile - eu am incercat cu Windows Mobile 6.1 si Symbian (ambele cu flash player instalat si incercat cu net luat si de acasa si din diverse hot spot-uri).

Nu stiu daca e problema la mine (e deswtul de posibil), insa poate verificati si voi...

best regards!
Rainman

Post by Rainman »

@Zeppelin: se poate accesa forumul de pe mobil. Trebuie sa scriii adresa http://www.arw.ro/forum , nu doar http://www.arw.ro . In cazul din urma o sa iti returneze o eroare legata de Flash bla bla bla, nu mai stiu exact...
Am patit-o si eu pe un Symbian 9.2
As incerca acum sa vad daca doar in pagina principala da aceasta eroare dar nu am disponibil in momentul de fata un telefon cu Symbian sau Windows Mobile :(. Inclin sa cred ca da, de vreme ce este acea reclama facuta in flash (banner-ul partea de sus a paginii) prezenta in tot site-ul, mai putin pe pagina forumului.

L.E. Cu Opera face la fel.
Rohm RG88 10x22T

www.romsdc.ro
Zeppelin

Post by Zeppelin »

Pai eu de site am spus, nu de forum.

Regards
Dabija

Post by Dabija »

Dabija wrote:Peste cati ani o sa functioneze bine functia de cautare ?
Si cand o sa fie fotografii la toate produsele ?
mai si raspunde cineva la intrebari sau ne racim tastele de pomana ... :evil:
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
tdalin

Post by tdalin »

Ma tot uit de ceva vreme pe site-urile noastre si nu vad mari schimbari cam toate seamana intre ele, se ia un produs X de exemplu si se ataseaza o poza de prezentare la el, :twisted: ce poate intelege cumparatorul din acea poza? Probabil 10% din informatie si inca 30% din prezentarea scrisa, dar restul? Se poate pune un filmulet cu produsul respectiv de exemplu: prezentare, functionare, folosire, demontare,etc. Ne putem uita la vecini nostri de exemplu Bulgari, ca tot ne raportam toata ziua la ei, si vom observa diferente foate mari de prezentare a marfii. Un mic filmulet de prezentare nu costa mai nimic. Sau link-uri de legatura cu alte Site-uri care promoveaza acelasi produs, eventual traduse, reviste de prezentare on-line, etc.
"Dreptul de a cumpăra arme este dreptul de a fi liber,". AE van Vogt
CZ P07-Duty 9x19mm
Post Reply