Dupa cum vedeti, forumul a fost schimbat. Mai exact a fost upgradat, momentan fiind in teste.
Din cauza asta este posibil sa apara unele probleme tehnice pentru care imi cer anticipat scuze.
De asemenea este posibil ca o parte din discutii sa fi disparut. Nu sunt pierdute definitiv, exista
o copie a formului vechi si voi incerca sa le readuc daca este necesar.
In cazul in care intampinati probleme pe forum astept mailurile dumneavoastra cu urarile de rigoare
la adresa de mail din profil.
Forum nou
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
-
Re: Forum nou
Si astept sa-mi spuneti ce parere aveti de noul look 

Arata f. bine dar nu stiu cine o sa mai poate raspunde aici, mi-a fost foarte greu sa intru imi spune ca nu am dreptul sa vad ac sectiune, ca mine cred ca sunt toti sau marea maj
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
-
Sectiunea asta a fost restrictionata o perioada, pentru teste.
Acum este accesibila oricui.
Sau cel putin asa ar trebui
Acum este accesibila oricui.
Sau cel putin asa ar trebui

Mie imi place. Seamana cu look-ul forumului ROMSDC.Administrator wrote:Si astept sa-mi spuneti ce parere aveti de noul look

-
Pai seamana ca e tot phpbb si acelasi "style"
O sa-l mai lucram, dar cand va fi timp. De obicei mai modific cate ceva seara, dupa 10. Va dati seama cat e de usor, mai ales dupa o zi plina. Din acelasi motiv si activarea noilor useri se face putin cam greu.

O sa-l mai lucram, dar cand va fi timp. De obicei mai modific cate ceva seara, dupa 10. Va dati seama cat e de usor, mai ales dupa o zi plina. Din acelasi motiv si activarea noilor useri se face putin cam greu.
Daca se poate ar fi util ca atunci cand in cadrul unei sectiuni exista topicuri/posturi necitite aceasta (sectiunea) sa fie marcata corespunzator.
Despre stil ? Cam incarcat pt. gustul meu, dar e doar parerea mea si e pur subiectiva. Ca idee (nu cred ca intereseaza
pe cineva dar eu tot o spun
) cel mai mult imi place forumul clubairguns.ro setat rubicondark care mi se pare foarte
odihnitor pt. ochi.
Despre stil ? Cam incarcat pt. gustul meu, dar e doar parerea mea si e pur subiectiva. Ca idee (nu cred ca intereseaza
pe cineva dar eu tot o spun

odihnitor pt. ochi.
GAMO CF-X cal. 5.5 + NORCONIA 3x9-32
BAM XS-B50 cal. 5.5 + BUSHNELL 3-12X40
BAM XS-B50 cal. 5.5 + BUSHNELL 3-12X40
-
nu stiu cum a fost inainte, dar acum imi place cum arata! 

Hatsan AT44-10 LONG BARREL
HW 45 cal 4,5
Shadow 1000 cal 5,5mm,Tasco 3-9x40
HW 45 cal 4,5
Shadow 1000 cal 5,5mm,Tasco 3-9x40