Probleme fort 17R

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
pisicaa

Probleme fort 17R

Post by pisicaa »

Salut . Am si eu un fort 17R cal45 si am urmatoarele probleme :
1.din cand in cand se blocheaza cartusul nu il extrage
2 . Nu ramine mansonul retras pe spate dupa se termina munitia din incarcator ( am fost la MLD au schimbat nu stiu ce o scurta perioada am mers bine si acum iara nu mai merge )

Va rog sa imi spune-ti daca am ce sa ii fac . Multumesc
tevez

Re: Probleme fort 17R

Post by tevez »

pisicaa wrote:Salut . Am si eu un fort 17R cal45 si am urmatoarele probleme :
1.din cand in cand se blocheaza cartusul nu il extrage
2 . Nu ramine mansonul retras pe spate dupa se termina munitia din incarcator ( am fost la MLD au schimbat nu stiu ce o scurta perioada am mers bine si acum iara nu mai merge )

Va rog sa imi spune-ti daca am ce sa ii fac . Multumesc
1. Din câte știu eu, blocaje din astea se întâmplă din cauza muniției. Încearcă să schimbi muniția, nu mai știu ce se găsește pe la noi, am impresia că în .45 nu prea e muniție, afară de cea Fort. Eu când aveam Fort în .45 rubber am văzut diferențe la muniție de la un lot la altul dar știam că s-a rezolvat problema. Oricum mic blocaje au toate semiautomatele, inclusiv cele pe glonț, important e să nu fie dese. Curăță arma și unge-o după fiecare tragere, sunt destul de sensibile la pulberea nearsă care rămâne pe acolo.
2. Faptul că nu rămâne manșonul în spate e de la uzura încărcătorului, la mine un singur încărcător făcea figura asta, restul mergeau perfect.
Post Reply