opinii Revolver ALFA-Steel

Intrebari cu caracter general despre armele si accesoriile folosite pentru autoaparare.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

dcrist

Re: opinii Revolver ALFA-Steel

Post by dcrist »

Doar in 9x22
Opreste-ti vizitatorii nepoftiti! Ramai calm si lasa-i reci....pe urma suna la 112;)
Rudy

Post by Rudy »

Custom grip la un alfa proj, full inox de 4". Materia prima folosita apare in poze si se chema "batator de vinete" (traiasca carefururile)
Lemnul este al dracului de tare,iar la smirghel se prelucreaza extrem de bine chiar si cu granulatie de 400 adica destul de fina.

Am inlocuit suruburile de la prasele (brunate), cu unele de inox cu cheie de imbus.
Deocamdata am dat doar primul strat de lac, nuanta de tec, dar nu cred ca iese vreo mare branza din lacul asta, asa ca maine caut un lac auto (adica ceva trainic, nu dalea de la bricodepot :lol: )

Pozele le-am urca la gramada pe fileshare, intrucat n'am timp sa incarc una cate una pe site.
http://www.fileshare.ro/e30617671

P.S. lacul a fost dat acum cateva minute si inca nu s-a uscat ca sa pot monta praselele. Ramane pe maine, ca dupa montaj sa mai urc pe site cateva poze. Sper ca la final sa arate mai frumos decat guma aia neagra si incomoda cu care vine echipata arma si care ma mine ma terorizeaza. Sunt fan lemn si otel. nu cauciuc si zamac, iar in conceptia mea, o arma este un obiect nobil numai si numai "garnisita" cu pat sau prasele, din lemn.
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
tevez

Post by tevez »

8) Arată într-un mare fel. Când mai ai nevoie de lemn pentru lucrări de genu', să-mi zici, ca să nu mai tre' să iei de la Carrefour. :wink:
Rudy

Post by Rudy »

Ultima etapă : aerograful.. cu puţina vopsea neagră în partea de jos, fiindcă aşa mi-a placut.
Şi binenţeles, aşa cum arată acum, dupa montaj. Puţin cam lucitor dar frumuşel.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

before
Image

Image
Rifle Hatsan AT44W-10, cal 5,5 + luneta 3-9x40 optima
Rifle Hatsan Torpedo 155 cal, 5,5 + luneta 3-9x40 buschnell
Revolver Alfa Proj 4" boublegum. 9x22
Gamo Maxima, s-a ratacit in beciurile unui armurier, .
Post Reply