buna ziua.
Asi dori sa-mi dati mai multe informatii despre lanseta Ron Thopson Monterra( 2.70 - 7-25g). Pe internet nu am gasit deloc informatii. Asi dori sa stiu din ce carbon e facuta, ce actiune are( nu cating weight), si cam la ce fel de pescuit se preteaza, si eventul sa-mi recomandati o mulineta okuma care i s-ar potrivi.
Multumesc anticipat
Ron Thompson monterra
Moderators: Alin C., radu.b, Administrator
Gasiti informatii la: http://www.svendsen-sport.com/.
Oricum, e un carbon IM6, are inele SIC, actiune (mai degraba) de varf, buna pentru spining usor. Cred ca i se preteaza o mulineta de marime 30, in functie de buzunarul Dvs., dar Okuma, asa cum intentionati.
De unde sunteti? Poate ca gasesc o solutie sa vedeti lanseta "pe viu".
Marius Cocarla
Oricum, e un carbon IM6, are inele SIC, actiune (mai degraba) de varf, buna pentru spining usor. Cred ca i se preteaza o mulineta de marime 30, in functie de buzunarul Dvs., dar Okuma, asa cum intentionati.
De unde sunteti? Poate ca gasesc o solutie sa vedeti lanseta "pe viu".
Marius Cocarla
Multumesc pentru raspuns. Sunt din Iasi, iar lanseta am cumparat-o deja. Recunosc ca am fost impresionat de design, si initial credeam ca e carbon IM8. Oricum, desi nu am folosit-o inca, cred ca va fi ok.
Eu aveam nevoie de o lanseta de spin pentru rauri( siret, moldova, prut), si m-am gandit( dupa ce am luat-o) ca are actiunea prea mare pentru un pescuit cu jiguri mai mici.
Mult noroc.
Eu aveam nevoie de o lanseta de spin pentru rauri( siret, moldova, prut), si m-am gandit( dupa ce am luat-o) ca are actiunea prea mare pentru un pescuit cu jiguri mai mici.
Mult noroc.
-
AndreiB
Ron Thompson Monterra
Eu am versiunea mica a acestei lansete (180cm, 3-10g) si sunt extrem de multumit de ea. E rapida in actiune, destul de senzitiva si in ciuda aspectului delicat are rezerva de putere. A avut o problema rezolvata prompt in garantie dupa care a produs un adevarat genocid printre bibani si cleni (si cateva marle). Proba de foc a fost extragerea unui crap de 5kg agatat cu jigul de spate (din greseala bineinteles).
Fir zbuciumat!
Andrei Barbu
Fir zbuciumat!
Andrei Barbu