MAXX 10pi CORMORAN-TROMPETA?

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
zales

MAXX 10pi CORMORAN-TROMPETA?

Post by zales »

d-lui M.COCARLA

am achizitionat o mulineta cormoran MAXX 10pi,pret 2 200.000 lei . in magazin totul a fost ok.ulterior ,angrenajul a inceput sa caraie la accelerari la recuperare in gol.mentionez ca nu am iesit cu ea pe teren.
sunt deceptionat si furios pentru ca dupa ce m-am prezentat la magazinul din bacau de unde am achizitionat mulineta ,gestionarul mi-a spus ca singura solutie este trimiterea mulinetei in service .
am mai avut un cormoran in service ,cu probleme la frana (chronos) si depanatorul mi-a pus o saiba de plastic ordinar , din coperta de
caiet roz (?!) si mi-a strans frana mai tare .mi-a promis ca atunci cand va avea piesa originala o sa mi-o schimbe .
sunt lamurit cu depanarile in service. mulineta are sigur o problema de fabricatie ,daca nu cumva de proiectare daca s-a defectatat la rece ,fara sarcina .
vreau o solutie decenta pentru problema mea ,eventual sa achizitionez o alta mulineta cu plata diferentei de pret .
gestionarul de la bacau a spus ca asteapta un telefon de la sefi .
multumesc pt. raspuns
catalin

Post by catalin »

Dacă nu ai primit răspuns , cred că e cazul să te adresezi ANPC , deoarece timpul trece . Timpul trece în defavoarea ta .
Soimul Maltez

Post by Soimul Maltez »

rabdare si tutun...
focu' si cartusu'
Dabija

Post by Dabija »

din pacate e perioada concediilor ... cred ca Marius C. e prin delta ...
CZ 200S 5,5 mm + bushnell 6-24X50
revolver Gamo R77 combat
www.d-petre.ro
arrow
Site Admin

maxx 10pi

Post by arrow »

Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat, in general domnul Marius Cocarla se ocupa de raspunsuri pe internet, insa el este in concediu pana saptamana viitoare.
In legatura cu problema semnalata, calea normala pentru rezolvare este sa trimiteti aceasta mulineta la Bucuresti prin intermediul magazinului nostru din Bacau iar in maxim 2 saptamani, daca mulineta are o problema, aceasta va fi rezolvata si o veti primi inapoi in conditii foarte bune. Din pacate, aceasta este procedura in ceea ce priveste garantia produselor, nu numai la noi ci la toate firmele care ofera garantie pentru produsele lor.
Daca sunt probleme nelamurite, va rog sa ma contactati la tel.021.2210690 si sunt convins ca asa cum si in alte cazuri ARROW a rezolvat problemele clientilor sai, o va face si de aceasta data.
Va multumesc pentru intelegere, Gheorghe Popa - Arrow International
Adrian_is

Post by Adrian_is »

zales..ai incredere in ce ti-a spus dl. Popa de la Arrow, ca sunt niste persoane deosebite acolo, foarte atente la problemele clientilor. :) :wink:
Fort 12 R, 9mm Rubber
Weapon of Ukraine
Post Reply