Poze produse

Intrebari despre produsele comercializate de ARROW INTERNATIONAL. s.r.l.

Moderators: Alin C., radu.b, Administrator

Post Reply
adiwolf

Poze produse

Post by adiwolf »

Buna ziua,

Sunt interesat de cateva din produsele comercializate de firma dumneavoastra,insa nu pot sa vizualizez ce as dori din cauza ca nu aveti poze la produsele respective.
Ex : INODATOR (WHIP FINISHER DELUX;MENGHINA PT.FACUT MUSTE;MENGHINA PT.FACUT MUSTE CU TALPA;CLEMA ROTATIVA (ROTO HACKLE PLIER;INODATOR (WHIP FINISHER DELUX;TENSOR FIR;TRUSA PT.FACUT MUSTE+MENGHINA;PLACHETA TRUSA PT.FACUT MUSTE+MENGHINA, etc.Lista ar mai putea continua cu f multe produse insa nu cred ca are rost.
Cum pot sa comand ceva atata timp cat nici macar in poze nu vad produsul respectiv dar sa il mai si probez?De ce am ajuns sa comandam in SUA produse si sa ajunga mai usor la destinatar decat daca am comanda in Romania?
Care sunt magazinele din Rm.Valcea abilitate sa vanda produse Arrow?

Va multumesc pt timpul acordat si astept raspunsul dumneavoastra
arrow
Site Admin

Post by arrow »

1.Dati-mi adresa de email si voi ruga un coleg sa faca pozele si sa vi le transmita.
2.Din pacate, deocamdata site-ul nostru nu este si magazin virtual, si deci nu puteti comanda pe site. Va sugerez sa vizitati unul din magazinele noastre.
3.Adevarat, multe din produsele noastre nu au poze. :oops: Trebuie sa acordam o importanta mai mare site-ului si sa pozam cat mai multe din produse.
4.Magazine din Rm. Vl.:
-AJVPS VL. 0250.737040 dl. Rica
-Lider Sport 0250.710077 dl. Serbanica.

Fir intins!
Marius
Post Reply